Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
i
I osobno stvarno vjerujem da je važno zdravo dijete bez poteškoća naučiti slušati sjedeći. I da je to vrlo korisna aktivnost za razvoj i za život. To se može vježbati kod kuće. Ona sjedne, ti čitaš novine i ona sluša. Pa ju ti pitaš neko pitanje razumijevanja i daješ bodove. Kad se ustane, prekine te u čitanju, dobiva negativni bod. Cilj je skupiti deset bodova. Bez nagrade,btek toliko da ih skupi...
Veliki potpis na casu na cijeli post, a posebno je bitno i ovo citirano.

Nisam htjela biti party breaker, ali zaista je bitno i da dijete shvati pravila u školi, da ih se trudi poštovati i da me se krivo ne shvati, ali i druga djeca imaju pravo na neometanu nastavu.

Razred mog sina nije godinu i pol mogao imat normalnu nastavu (radilo se u punoooo ozbiljnijom problematici, neusporedivo), samo hoću pojasnit malo i pogled iz druge perspektive.
Naša učiteljica nije znala izaći na kraj s tom curicom i "patili" su zbog toga svi.

Riri, sigurna sam da ćete vi naći način za riješiti ovu "bezazlenu" situaciju s brbljanjem, a može se naučiti i tiho šaputati ili odglumit da to nisi ti kad se naglo okrene učiteljice haha (ne pitaj kako znam , teško mi je šutit i dok trčim haha).