Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: vracanje na cicu

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno vracanje na cicu

Dominik je prestao cicati sa otprilike 20 mjeseci. Pomalo je gubio interes, ali je potpuno izgubio kad sam ja u 2., 3. i 4.om mjesecu trudnoce povracala 24-7. Kad se seka rodila dala sam mu par puta da proba - zakljucio je da je bljak i da je finije mljeko od krave , ali njegov interes za cice JOS ne posustaje - dapace. Diana sad ima 16 mjeseci jos cica, a i Dodo jos navlaci , stipa, gura se. Prije spavanja nateze cice za poludit. Meni bi bilo draze da cica nego da me stipa. Jesam ja luda ili... Kaj vi kazete? Da mu ponudim da opet proba. Mozda smo mi pretjerali s tim to je za male bebe i slicno, mozda je ipak prestao prerano cickat.... Ne znam uvijek sam mislila da ce on cicati do kad hoce i mislila sam da je, ali ovaj produzeni interes me malo zbunjuje. I drugo pitanje
    2. Sljedece godine kad Diana navrsi 2 godine ja bih trebala otici na dva - tri tjedna poslom u Varazdin - mislite li da imam sanse odrzati dojenje. Hoce li biti dovoljno da svakih dan dva svrati malo na cicu ili moze izdrzati i 4.5 dana u komadu - a da se odrzi laktacija. Kak ste to vi mame koje dojite 3, 4 godine isfurale?

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo moj primjer urednog odlaska na 3ili 4 ili 5 dana sada vec godinu i pol i Karlo jos uvijek sa njegove 3 i pol godine doji. Moguće je i itekako. Smanji se količina mlijeka, ali se popravlja kad se vratiš.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pikula, najbolje poznajes svoje dijete. Ako ti se cini da stvarno ima interes, zasto ne bi ponudila? Odvazi sve i napravi kako je i za tebe i za njega najbolje.

Na drugo pitanje ti je samaritanka odgovorila.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno hvala

Hvala na odgovoru i podrsci. Jos me samo zanima - samaritanka- da li si izdajala dok te nije bilo ili je to funkcionirali i bez?

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam izdajala banku mlijeka ili da održim količinu, nego sam istisnula onoliko da mi bude ugodno. Na početku je to malo češće, kako vrijeme ide više nemam pritiska pa se ni ne sjetim. U svakom slučaju kontroliraj dojke, ako i nemaš pritiska. Ja sam krenula na 3 dana razdvojenosti, a onda sam povečala na 5, a dosad ednom sam bila 7 dana razdvojena.
    Nisam to nigdje čitala jednostavno sam tako napravila i funkcionira.
    Inače dojim već knap sedam godina bez prestanka. Sedam godina će biti krajem rujna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •