-
Prevara
Drage žene,
Trebala bi vasu pomoć ,naime ja i moj muž smo dugo skupa(11.g),on je predivan otac i dobar muž ali ljetos smo imali ružnu situaciju,našla sam mu poruke u mobitelu koje mu je slala kolegica(radimo u istoj velikoj firmi!) U tim porukama je ona njemu pisala"Bilo mi je preljepo i jedva čekam da se vidimo opet i smalići sa srčekima,na kaj je on njoj odg :i meni". Popili su 3 kave , nebi me to smetalo jer znam da popije i sa drugim kolegicama jer kao sto sam i navela radimo u jaki velikoj firmi. Uglavnom reko mi je da mu je bilo zabavno i da mu se ovako svidjela ali ne i fizički(cak sam i povjerovala jer stvarno nije nesto ljepa,al to sad nije bitno) i kad je skuzio da je to postalo"ozbiljno" i da to nisu kave kao sto su sa ostalim kolegicama i da mu je malo postalo nelagodno sa njom samim na kavi pa je pozvao jos jednu kolegicu da ide sa njima da nisu sami,da mu je godila njena pažnja i da sam ga ja ignotirala( i jesam istina ,jer sam imala nekih svojih briga i problema) . Kad sam ga pitala zašto onda nije nastavio ići na te kave sa njom, njegov odgovor je bio"zato sto imam tebe , neželim te izgubiti i da smo mu ja i naše djete sve na svijetu". Naravno da mu s vremena na vrijeme provjerim mob., i da sam užasno povrijeđena i neznam dal ću ikad više imati povjerenja u njega kao prije i naravno da sam razmišljala i da odem...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma