Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
Moja kći ne stigne kuhati pa kuham ja.
Čak si i nosimo od doma u posudicama kuhano jelo.
Ja zbog dijabetesa, a ona zato jer po bolnicama, osim Mlinara i sličnog smeća nema što pojesti.
Jučer sam bila u Lidlu i izašla šokirana. Samo kiselo vrhnje, ono plavo s 12% masti su od prošlog tjedna digli za duplo pa je sada 5 kn. Nisu normalni koliko su poskupili sve.
Za nas dvije i dva psa puno trošimo na hranu, no da se naći i povoljnijih ponuda. Recimo Spar ima popust na svježe meso i ribu od 50% kad je rok blizu. Često tako kupim kad nađem i uvijek je sve bilo ok. Nikad nisam kupila pokvareno meso.
Npr. jučer sam kupila u Sparu kilu teleće lopatice za samo 3 eura. Skuhala juhu, a meso su kći i pesovi podijelili i kaže mi kći da je bilo super.
Kad usporedim sa cijenom konzervi za pse, ovo je jeftinije i daleko, daleko kvalitetnije.
Ako nađem više takvog mesa, zamrznem pa imam za drugi put. Isplati se.
Koristiš li Lidl plus aplikaciju? Ovaj tjedan je kiselo vrhnje na akciji, plavo ali ono malo veće pakiranje i samo ako si prethodno aktivirala kupon. Meni isto ti njihovi kuponi idu na živce, ali sad sam ih naučila pratiti. Prije mi se dešavalo da uzmem dva kisela vrhnja, a akcija je 2+1 gratis i to piše samo u aplikaciji.