Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
Svekar nije umro jučer i nitko joj ne bi s tim došao nakon mjesec dana. Prošlo je više od dvije godine. Tanči ima kćer studenticu, da sutra ta kćer ima obitelj i dijete sa pp, pitam se bi li Tanči pomogla svom djetetu. Koliko može. Tanči je na kraju krajeva tu svoju kćer školovala do kraja mislim medicinskog fakulteta, i to košta i to je davanje. Mene je moja mama isto odškolovala. Moj muž je morao u trogodišnju srednju da bi šta prije počeo zarađivati. Odluka je ionako na mužu, ja sam već rekla da ja ne bi više tu temu s njom načimala, on se ne slaže pa neka on na kraju napravi kako želi. Hvala vam svima na mišljenju.
nitko te ovdje ne želi uvrijediti, samo u svemu ima i druga strana priče, i bezbroj različitih obiteljskih situacija

dali smo ti nekoliko primjera mogućih rješenja i različitih životnih situacija koje smo i same prošle/vidjele
sretno!

(i samo bih se na još jedno referirala: sin je morao u trogodišnju školu da počne zarađivati, a oni su imali brod,stan, putovanja ... nekako mi to ne pije vodu... možda se sinu nije dalo učiti pa sad traži krivca za sve... imala sam nedavno takvu situaciju vezanu uz komentar da kako nekom mladom čovjeku roditelju ne daju džeparac i kako su to grozni roditelji imaju firmu novaca i bla bla, a ti isti roditelji plaćaju privatni fakultet - mjesečno 3000kn. odmah sam takve komentare srezala u korijenu! taj student je mogao slobodno na javni fakultet, a novac preusmjeriti na izlaske.)