Da je planirao ostaviti sve udovici, napisao bi takvu oporuku.
Ako je želio da se dijele nakon smrti - to je i napravljeno. Preostaje provesti to u život ali majka to blokira.
Da je planirao ostaviti sve udovici, napisao bi takvu oporuku.
Ako je želio da se dijele nakon smrti - to je i napravljeno. Preostaje provesti to u život ali majka to blokira.
Posljednje uređivanje od Francesca85 : 25.01.2023. at 17:08
Oni su taj stan isto tako dobili na korištenje od živućeg roditelja i za njih se netko pobrinuo. S tim da su već imali nekretninu čijom su prodajom osigurali lagodniji život jer se netko pobrinuo za ostalo.
Ali to nije bitno za cijelu priču.
Apsolutno je nebitno i tko je mijenjao pelene i tko se za koga pobrinuo...
Bitno je samo, isključivo i jedino ono što je na papiru.
Vlasništvo pol-pol.
Ništa drugo.
Pusti pravdu. Toga nema. Zaboravi na to.
Ako idete na sud, računajte cca 7 g do prvostupanjske presude i onda žalbe i Županijski...
O troškovima da ne govorimo.
Nasilno useljenje?
Kako će to izgledati?
Dijete imaš s teškoćama i ono bi trebalo u tom cirkusu živjeti?
Ma nema šanse.
Poslušaj ti glupu, bezoraznu, staru Tanči koja ima jaaaaako puno toga u nogama: polako!!!
Polako se prišmajhlajte majci i dogovorite. Polako.
Bude rekla stoput NE, nemojte se dati isprovocirati, ok mama, pa pusti da prođe malo vremena i opet polako.
To vam je jedini način. Da se dogovorite.
Sve drugo je sr..nje, trošak, igra živaca i trajeeee.
Posljednje uređivanje od Tanči : 25.01.2023. at 17:21
LOL sad vidim u čemu grešimo sestra i ja, ne pitamo dovoljno često, što jes, jes, nabacimo predlog možda jednom godišnje, možda i ređe.
A i prošlo je tek osam godina, baš smo nestrpljive.
Ironiju na stranu, ja ne mislim da će se svekrva predomisliti, ali zaista bi mi bilo drago da totalno grešim.
Šta je ovdje uznemirujuće? Da mislim da bi roditelj koji voli svoje dijete trebao pomoći ukoliko je u mogućnosti? Da, ja to mislim, koliko god skandalozno bilo. I da isto tako dijete treba pomoći roditelji koliko god može.
S tim da muž ovdje ne traži nikakvu posebnu pomoć, pomoć bi bila da se ona odrekne nečeg svog što nitko ne traži. Samo da njemu ustupi njegovo. I za to traži njemu pomoć da to riješe na normalan način. Ima mogućnost da stan ostane njen 1/1, ima mogućnost da je isplatimo 150.000 eura za njenu polovicu stana koji joj ne odgovara ni po čemu, u kvartu koji joj je grozan, jer ni do plaže ne može pješke, više puta rečeno. Ima mogućnost ako se njoj ne da sama tražiti nešto za 150.000 da joj mi nađemo, riješimo papire i da samo useli. Sve je to na stolu i odgovor na sve je ne. Ja i muž dobro zarađujemo, ne mogu se požaliti, ali samo stan, režije, vrtić i terapije su 1500 eura. Tako da se s ostatkom jedva navučemo. A negdje postoji 150.000 vrijednosti nečega šta je njegovo, a ne može koristiti. Eto spremni smo i to dati za 50.000, samo neki mali push za taj stambeni kredit. Ako smo mi nerazumni, ja bi volila vidit razumnog čovjeka.