naplavomzalu prvotno napisa
Mi imamo dobro plaćene poslove, odnosno dobro zarađujemo, samo šta sam ja obrtnik, a muž ima specifičan posao gdje mu je dio fiksna plaća, a dio mu ide po odrađenim eventima tako da nam je kreditna sposobnost dosta manja nego da ta ista primanja imamo u nekoj velikoj firmi ili državnom poduzeću. Kako sam rekla režije stan i terapije 1500 eura, normalno živimo ko i ostatak Hrvatske sa ostatkom. Iz nekih boljih vremena imamo i nešto ušteđevine.
Šta se toga tiče, živimo sasvim normalno i stvarno se nemam obraza žalit. Korona nas je dosta bacila natrag, tu smo stvarno bili u komi par mjeseci, ali izvukli smo se, čak nismo ni za život trošili od ušteđevine, ja sam s time jedino svoj posao nekako održala živim.
Stan tražimo za kupnju paralelno aktivno, možda ipak idemo na varijantu tamo recimo Kaštel Stari, novi, pa kupimo još neki mali polovni autić koji malo troši, možda mi to ne bi bio tako veliki trošak mjesečno. Stavit ću sve na papir, voljela bi da izbjegne muž taj ultimativni sukob. Iz svog iskustva.