Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
Ma super su Kaštela, nemam ja ništa protiv. Samo su ova bliže Splitu, Sućurac, gomilica isto tako skupa, amo reć ko Solin, koji nam je čak i prvi izbor, možda i prije Split. Štafilić, stari, novi, tamo se već može nać nešto jeftinije, samo mu tu muči to je nekad 3 puta dnevno relacija recimo novi-split, kad se uzme da onda moramo još jedan auto kupit, sa ovim cijenama goriva, da mi ne ispadne skuplja pita nego tepsija šta se kaže. Evo danas sam ja išla na posao, njega ostavila u vrtiću, sad sam ga skupila iz vrtića i čekam ga ispred logopeda. Sad ću ga odvesti doma jer sam ja jutros uzela auto pa ću se ja vratiti dok muž ide na posao i njemu dat auto. U 5 i po mu je rehabolitator to ćemo nas dvoje busom ili pješke ako ne bude prehladno. Onda kad se muž vrati sa posla, ja opet idem na svoj.
Točno, to je problem, ne samo cijena goriva, nego i vremenski koliko se potroši iz "donjih" Kaštela, pogotovo ako je više puta dnevno
A u Gomilici evo sad se gradi jedna nova zgrada, stanovi su se prodali za tren, po 3000Eura kvadrat, a vidim već s prvom većom kišom poplivala cijela garaža