Težka stvar, muževa mama mi se ćini dosta hladna i egoistična osoba koja ne želi sinu pomoći da dodje do nekretnine.

Svaka čast autorici da ima tolike živce. Šta napraviti, to ti težko na forumu možemo reći, trebaš sjesti s mužem pa vidjeti.

Te obiteljske peripetije i podjele su fakat koma - predpostavljam da kad se bude dijelila imovina mog muža jednog dana, da će biti koma sa njegovom sestrom, koja ima mentalne probleme, živi doma, strudira još uvijek, a ima 34 godine i nikad nije radila,... ali o tom potom.

Sa mojom sestrom ćemo se sve lako dogovoriti, sve na pola i mirna Bosna.

Mi smo naš stan u obiteljskoj kući iznajmili, jer kad je sestra prestala piti ljekova, a ima šizofreniju, mislili smo da ćemo i mi poludeti zbog njenih izpada, jednostavno nam nije dala mira, morala sam se zaključavati, jer bi dolazila i odnosila naše stvari, kao da su njene, radila gluposti samo takve, itd... I sada smo rentali stan u SLO, isto razmišljamo što i kako dalje, moj muž ne želi prodati stan dok su roditelji živi, nemam pojma, ne bi da ga u bilo šta nagovaram, jer su iovako napeti odnosi u njegovoj obitelji.