-
Kod nas je u pravilu kao kod Bubilo. Do 4. razreda tj do korone i lockdowna nisam ama bas nista s njim radila.
Onda sam morala s njim radit tijekom lockdowna, ali to nije bilo to kao u skoli, jednostavno se to ne stigne doma toliko izvjezbati, plus sam imala i vrticarca i kaos od rada od doma i tu su ostale rupe koje stoje i dan danas, posebno iz matematike.
Sad je 7. razred, odlican ucenik, pametan i brzo kopca, ali lijen, dekocentriran i nemotiviran. Gradivo matematike i kemije mu vecinom objasnjavam ja jer kad dodje iz skole kaze da ne razumije. Po ovome sto vidim iz biljeznice kako rade nije mi ni cudno. Iz matematike npr profa nije htjela drzati nastavu online kad su bili doma iako su svi drugi profesori drzali jer “nema plocu doma” vec bi im samo slala zadatke. To je za mene sve sto trebam znati o toj profesorici. Stvarno ne znam kako bi u toj situaciji izgledala cjelodnevna nastava. Profesor koji nema ideje objasniti na primjeren nacin gradivo djetetu bez poteskoca u ucenju - stvarno ne znam kako je tek s onima koji imaju neke poteskoce. Ako taj nije uspio do 14 h, stvarno ne znam sto bi se trebalo promijeniti do 17 h.
Ja inace neke predmete bas volim s njim “raditi” - kad kazem raditi mislim da ga ispitujem povijest ali nije to ono pitas 15 pitanja kao sto Bubilo kaze, vec onda to ispravljamo, komentiramo, povezujem mu s nekim drugim svarima i dogadjajima pa to potraje 2 sata. Ali neka, to mi nije tlaka, to cak i gustam.
Isto kad procita lektiru volim s njim popricati o lektiri, pa sta mislis o ovome, zasto je ovaj lik ovo napravil, sto mislis da ovo znaci itd.
I koliko vidim, ja sam zapravo u razredu obojice svojih sinova najmanje zainteresirana i upucena, ja sam uvijek ko s marsa pala, tek ovlas znam sta se dogadja i sta rade, osim tih par predmeta koje radim s njim pred ispit. Tako da stvarno ne znam di su ti roditelji koji nikad ne rade nista s djecom, evo prije 3 godine sam i ja tvrdila da nikad necu raditi za skolu s djecom :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma