Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Posao za srednjoškolca

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema nista od racuna, a nek krene radit pa ce tamo pitat ostale kako to oni rjesavaju. Bitno da ne mora odmah.
    kolko znam potrebno je doći s uutnicom na posel. Za uputnicu treba se prvo učlaniti, za članstvo treba imati neki račun u banci svejedno kojoj . Račun u banci moraš joj i ti otvoriti ( ili tm) , ali s njenom osobnom, jel je maloljetna.ja sam obrasce slala mejlom, dogovorila kad će kartica biti gotova i da se podigne ugovor. Sad ako radi popodnevnu smjenu sve se teoretski može riješiti u toku jutra, mada ponekad i progledaju kroz prste 1. dan, ali ugovor bi trebala čim prije imati, u slučaju inspekcija, povreda........
    Savjet nek si vidi evidenciju koliko sati radi!
    Neki nadređeni u takvim firmama kod ispunjavanja satnice uzimaju ponekad minimalnu ili nešto veću nego za studentski minimum, u slučaju da nemaju propisanu učeničku satnicu.neki daju i gablec ako imaju ostali radnici gablec koji je kuhani, () s time da u nekim firmama će morati sama platiti, a kod nekih dobe gratis. neki nemaju ništ, ak treba jesti unutar radnog vremena bar za prvi dan nek si nekaj zeme od doma

Sretno curi! A i tebi
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.08.2025. at 13:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •