Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Posao za srednjoškolca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dakle, ja sam se jutros bome dobrano naradila oko ovoga, najviše iz razloga jer nisam imala sve informacije, pa nadam se da će nekom drugom ovo pomoći.

Prvo u banci su me zadržali 45 min (mora doći roditelj OSOBNO, dijete ne mora biti s njim), mlada službenica se učila, instruirali je, pa nisam imala uz sebe rodni list i potvrdu o školovanju jer mi je bilo "rečeno" samo ti treba osobna djeteta a ha moš mislit...
    Srećom uspjela sam sve preko e-dnevnik i e-gradjani (e-gradjani i dalje najnepraktičniji i nelogičniji portal) na licu mjesta poslat na njihov mail, bile su extra ljubazne.

I na kraju procesa skužimo da je upravo istekla moja osobna o kukulele šta sad?? Na kraju su mi ipak otvorile kćerki račun, ali su me zamolile da što prije danas, najkasnije sutra predam zahtjev za novu osobnu i donesem im kartončić da ažuriraju moje podatke.

Onda udri na popunjavanje 6-7 obrazaca za to učlanjenje u učen.servis (može li kompliciranije u ovoj našoj birokratskoj zemlji :/), skeniraj, šalji u servis.

Servis sve pohvale tip-top, u roku keks potvrdili učlanjenje. Oni kao da nisu u RH hahaha

Psolije toga trk do MUP-a Črnomerec, najbolja MUP postaja nadaleko, nikad gužve. Imal sam već svježu fotku na putovnici. Dakle samo sam došla na licu mjesta platila (nema onih odlaženja na šaltere kao u Heinzelovoj), dala otiske, bial gotova za 5 min. Oduševljena.

I eto to je Lijepa naša, negdje more dokumenata, negdje samo čas posla.... eh da i ugodno iznenađenje: besplatan račun u banci za djecu i besplatna članarina u servisu.

Da ne spominjem da sam trebala još neke Ugovore privatno rješavat, administracije mi dosta za naredna 2 mjeseca
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.08.2025. at 15:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •