Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Manjak plodove vode u 20+5 i sada trenutno u 22tt

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2023

Početno

Razmisljali smo o tim testovima ali mi nista ne znaci nesto sto cu 'morati potvrditi aminocintezom' jer u ovoj situaciji cak i moja ginekologinja je protiv jer jednostavno nema dovoljno prostora sto povecava rizik. Nisam voljna pristati na toliki rizik, ne znam kako bi mogla zivjeti s time. Suprug i ja smo odlucili da smo spremni na sve sto nas ceka pa makar bilo i neko fiziko ogranicenje kod djeteta. Jer trenutno mozak izgleda sasvim ok i srce isto je jako. Svesna sam rizika i cak da mozda ne izdrzi beba do kraja....al ne znam....ne mogu a da joj ne dam sansu...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj PcelicaMaja2209 prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljali smo o tim testovima ali mi nista ne znaci nesto sto cu 'morati potvrditi aminocintezom' jer u ovoj situaciji cak i moja ginekologinja je protiv jer jednostavno nema dovoljno prostora sto povecava rizik. Nisam voljna pristati na toliki rizik, ne znam kako bi mogla zivjeti s time. Suprug i ja smo odlucili da smo spremni na sve sto nas ceka pa makar bilo i neko fiziko ogranicenje kod djeteta. Jer trenutno mozak izgleda sasvim ok i srce isto je jako. Svesna sam rizika i cak da mozda ne izdrzi beba do kraja....al ne znam....ne mogu a da joj ne dam sansu...
    Zao mi je sto to prolazite. Neka bude po sve najbolje sto moze.
    Trenutno ti ostaje jedino zivjeti dan po dan i nadati se najboljem
    Prije 15 godina bila sam u slicnoj situaciji kad su mi u 21 tj.trudnice otkrili kod kceri vrlo komplesksnu srcanu gresku. Odmah su rekli da predvidaju vise operacija u djecjoj dobi. Najteze je od svega bilo izdrzati trudnocu jer tada nisam mogla nista nego cekati. Sve dijagnoze su bile tocne i nakon poroda, ali smo se noslili s njima. Sretno.
    Posljednje uređivanje od sirius : 21.06.2023. at 11:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •