-
Evo danas malo bolje vijesti.
Jucer sam bila ponovo u sveucilisnoj bolnici na pregledu i plodna voda je sad 4.3 sto je po procijeni Docentice koja me je pregledala jako dobro. Bebin mjehur je bio pun u trenutku pregleda sto je i vise nego dobar znak. Ona sumnja na obstrukciju rada kod bubrega i narucila me je na MR da vidimo dal postoje nekakve ciste. Za sad razvoj bebe je dobar i beba napreduje cak se je okrenula na zadak, do sada je glavica bila dole.
Oni i dalje zele paziti na tijek trudnoce i nadaju se normalnom porodu u 10.mj znaci do kraja termina. Ako nesto nadju kod bebinih bubrega odmah nakon poroda beba ce ici na detaljne pretrage i ultrazvuke da se ustanovi dal je sve ok ili ima neka dijagnoza.
Onaj scenarij koji su mi davali od prije (profesor koji je bio na proslom pregledu) nije tako strasno gdje govorimo o necemu sto bi trebalo prekinuti trudnocu. Najgori scenarij je da beba treba transplataciju bubrega al u ovoj situaciji kako sada vidi ova doktorica docentkinja ona kaze da se to ne bi trebalo dogoditi. Ona opet daje sansu da se do kraja trudnoce to jos moze izregulirati ali nije nesto sto se ne moze popraviti ili zivjeti s time.
Eto nadam se da ce ovo nekome pomoci tko je u slicnoj situaciji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma