Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Glamping

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je frendovima auto potpuno nastradao u Milanu, išli su turistički ostali bez stakla na obje šajbe. Sav istočkan. Nisu se mogli s njim ni vratiti. Užas.

Ja evo ne bi ni razmišljala o stablima ako sam u glampingu jer stabala i hlada i treba biti. Uostalom može neko stablo skroz poprijeko pasti i evo belaja. Može čovjek doživit svega i svačega.

Po tom rezonu nas dvije bi se trebale klonit šume, prirode i planinarenja (prognoze često i fulaju).
    Nisam za život u strahu i stalnom oprezu.
    Svatko za sebe najbolje zna.

Definitivno ne bih Riri izabrala kućicu na drvetu s obzirom na dob djece. To mi je realan rizik.
    Weather Radar i mogućnost prilagodbe ako ćemo minimizirat broj ljudskih žrtava, ali da... ima logike, da pogineš sretan. Mislim, klimatske promjene, more temp. 28, oluje koje obuhvaćaju više država su činjenica. Opcija Don't look up - OK. Oprez znači imat makar financijsku mogućnost odustanka ako dolazi neki armagedon, a ovaj je npr. bio u najavi... ali, evo, pa ja nisam mislila da može baš tako bit. Sretna sam što sam živa i odsad ću pametnije da bar nekako minimiziram rizik. Već je hopefully timing ririnog izleta minimiziranje rizika jer mi se čini da je peak ljeta baš vrhunac rizika.

Riri, ako te zanima reality check, baci oko na kamping Novigrad - vidjet ćeš razmjere toga.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.07.2023. at 20:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •