Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Maliciozni telefonski pozivi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ova tema se moze i prosiriti na diskusiju o nuznosti mobitela. Poznajem jednu osobu koja je u nekom trenutku shvatila da je ta prevelika dostupnost opterecuje i odrekla se mobitela u potpunosti. Vijesti prati preko dnevnika i novina, tko zeli dobiti tu osobu moze zvati na fiksni broi na posao ili doma. Za sve hitne slucajeve - tu su hitna i policija. I evo, tako zivi i radi vec godinama, nista manje uspjesno nego ja.
    I mene to baš opterećuje. I to što svi zovu iza 10 kad znaju da mi djeca spavaju. Meni se to ne da, ja hoću taj svoj mir navečer kad oni zaspu, ne želim pričati na mobitel. Poruke mogu jer tu ja kontroliram kad ću odgovoriti, ali ne da mi se pričati.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    I mene to baš opterećuje. I to što svi zovu iza 10 kad znaju da mi djeca spavaju. Meni se to ne da, ja hoću taj svoj mir navečer kad oni zaspu, ne želim pričati na mobitel. Poruke mogu jer tu ja kontroliram kad ću odgovoriti, ali ne da mi se pričati.

Ta moja potreba za mirom (koji, kao ni tvoj, poruke ne remete) je posljedica toga da na poslu razgovaram 8 sati i to velikim dijelom s ljudima s kojima, da mogu birati, ne bih razgovarala nikad. Sve češće mi je osnovna misao "jedva čekam doći doma i da me svi ostave na miru". To "svi" uglavnom ne vrijedi za naj frendicu i za mamu, ali ponekad i za njih. Za sina nikad. I ako je on vani, a znam da mu je baterija pri kraju (to se dogodi možda jednom kvartalno), javila bih se i na nepoznati broj.
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 19.08.2023. at 19:23

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ta moja potreba za mirom (koji, kao ni tvoj, poruke ne remete) je posljedica toga da na poslu razgovaram 8 sati i to velikim dijelom s ljudima s kojima, da mogu birati, ne bih razgovarala nikad. Sve češće mi je osnovna misao "jedva čekam doći doma i da me svi ostave na miru". To "svi" uglavnom ne vrijedi za naj frendicu i za mamu, ali ponekad i za njih. Za sina nikad. I ako je on vani, a znam da mu je baterija pri kraju (to se dogodi možda jednom kvartalno), javila bih se i na nepoznati broj.
    Potpuno isto. Samo sto kod mene nekad vrijedi i za djecu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •