Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Maliciozni telefonski pozivi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Iz mojih cipela - zato jer me ta dostupnost pocela uvelike opterecivati, a nemam toliku samokontrolu da naprosto ugasim tonove i ostavim mobitel negdje u nekom kutku. Jer mi je postalo lakse cuti se s dragim osobama preko mobitela, nego ostvariti zivi kontakt s njima. Jer mi je mozak opterecen s milijardu nepotrebnih informacija. Jer dostupnost na mobitelu generira taj "sve i odmah" nacin zivljenja, koji me poceo opterecivati.
    Ne kazem da mobitel nema svojih sjajnih strana, ali u zadnje vrijeme sam pocela vise primjecivati te lose strane.
    Na godisnjem sam 7 dana na moru.
    Telefon je zvonio 3 puta. Jednom je bio dostavljac sa ocekivanom dostavom, drugi poziv gazdarica u cijem smo apartmanu da kaze gdje da ostavimo kljuc kad odlazimo , treci je bila kcer koja me je zvala da mi lociramo telefon koji sam zakopala u alartmanu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Na godisnjem sam 7 dana na moru.
    Telefon je zvonio 3 puta. Jednom je bio dostavljac sa ocekivanom dostavom, drugi poziv gazdarica u cijem smo apartmanu da kaze gdje da ostavimo kljuc kad odlazimo , treci je bila kcer koja me je zvala da mi lociramo telefon koji sam zakopala u alartmanu.
    Jesus. Telefon ce mi zvoniti 3 puta tjedno valjda kad umrem :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •