Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: posvojena djeca i vrtić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ne uspijete naći vrtić, probajte s nekakvim igraonicama (grupama) za djecu te dobi.
    Ali s obzirom da su djeca tek došla, a vi dobili posvojiteljski dopust, uzmite si vremena i posvetite ga djeci jer će im kasnije faliti s obzirom na to da niste bili zajedno u najranijoj dobi. Znam da nije lako jer smo i mi prije 10 god posvojili 5-godišnjaka i često mi je trebalo predaha od djeteta da se malo saberem i dođem k sebi, pa razmislite o tome da naravno dijete uz odnos s vama roditeljima ima i odnos s nekim drugim (bake, djedovi, rodbina, udomitelji, prijatelji) i kako ostvariti sve te odnose. Samo polako...i sretno!
    Slažem se. Imate pune ruke posla ❤️. Toplo savjetujem da za starijeg iskoristite vrijeme za bonding i da istovremeno odmah počnete raditi na vještinama koje će mu biti nužne za školu (ne mislim na čitanje i pisanje). Ako igdje u blizini imate neke osmišljene radionice koje vode psiholozi, a gdje bi maleni do polaska u školu vježbao socijalne vještine, koncentraciju i kontrolu impulzivnosti te finu motoriku, to bi vam dugoročno bilo najbolje "ulaganje".
    Kad vam istekne posvojiteljski dopust, možete napisati par dopisa na razne adrese pa tražiti temeljem posvojenja iznimku i upis u vrtić bar na pola dana.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 30.09.2023. at 11:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •