Results 1 to 4 of 4

Thread: Izrada vozacke

domy's Avatar

Default Izrada vozacke

Imam par pitanica

1. Kad prodes voznju dobiješ onaj neki papir da si prošao i sa tim ides napraviti vozacki. Zanima me dali sa tim papirom smijes voziti ili tek sa onom iz mupa?

2. Ako si radio tipa prije 3-4 godine novu osobnu dali trebaju slike ili povuku te slike?

3. Moze li se samo u Heinzlovoj izraditi ili se moze i u Petrinskoj?

Quote Originally Posted by domy View Post
    Imam par pitanica

1. Kad prodes voznju dobiješ onaj neki papir da si prošao i sa tim ides napraviti vozacki. Zanima me dali sa tim papirom smijes voziti ili tek sa onom iz mupa?

2. Ako si radio tipa prije 3-4 godine novu osobnu dali trebaju slike ili povuku te slike?

3. Moze li se samo u Heinzlovoj izraditi ili se moze i u Petrinskoj?

1. Nakon položenog ispita Upravljanje vozilom, elektroničkim putem Vam se izdaje Uvjerenje o položenom vozačkom ispitu. Zatim u najbližoj policijskoj upravi zatražite izradu vozačke dozvole. Potreban
    vam je osobni identifikacijski dokumenat, te liječničko uvjerenje ne starije od 15mjeseci - kopirano s web stranice jedne autoškole

2. Nije potrebno priložiti fotografiju ukoliko je podnositelju zahtjeva u proteklih pet godina izdana biometrijska putovnica, elektronička osobna iskaznica, osobna iskaznica koja sadrži OIB ili e-vozačka dozvola izdana od 04.09.2017. godine, za čije je izdavanje priložena fotografija, a izgled osobe nije bitno promijenjen.

3. možeš u bilo kojoj policijskoj upravi ili postaji koja izvršava poslove izdavanja i obnavljanja vozačkih dozvola. Heinzelova može. Petrinjska ne, oni se preuređuju i preselili su u Vukovarsku 70 (ne znam može li se sada i tamo to obaviti, najbolje da nazoveš i provjeriš)

Quote Originally Posted by domy View Post
    Imam par pitanica

Tek s onom iz MUPa, ali najprije će dobiti samo potvrdu o predanom zahtjevu za vozačku dozvolu. Sama vozačka bude gotova u roku od cca 30 dana. S tom potvrdom o predanom zahtjevu smije voziti, ali samo unutar granica Hrvatske, ne i u inozemstvu.

domy's Avatar

Ok. Puno hvala na odgovorima