Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Temperatura na moru

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Temperatura na moru

Supruga mi je na moru i, kako to obično biva dan nakon što tata ode, maleni B (7 i pol mjeseci) je dobio temperaturu. Temperatura varira i kreće se između 37,9 i 38,4 ( u guzi). Maleni je dobre volje, probava i apetit normalni tako da se na njemu ništa ne primjeti.
    Ima li tko ideju što bi moglo biti :? ??? Inače nos ne curi niti mališa kašlje.
    HELP!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Uh, zaboravih važnu napomenu, malo smo ga probrćkali u moru!
    Pliz odgovorite da javim supruzi na more...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Možda je viroza, a možda se pregrijao na suncu ili u kući, možda mu fali tekučine.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve dok 39 u guzi nije temperatura
    gledajte da se odbija 0.7 - 0,9 stupnjeva ovisno o toplomjeru i stanju u kojem je mjerena tempoeratura
    pa moguće je da se samo malo ugrijao na moru/na suncu i to je to...ne bojte se ništa ako je dijete veselo, igra se, nema proljeva, nije grintavo, jede, pije...sve je to ok...
    samo nek pije dosta tekućine i to je to (ako mama doji samo nek maleni malo češće doji i to je sve za 5+)

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cherry, i moja beba je imala temperaturu 3-4 dana. nije kasljao, nije smrcao, nista... doduse tih dana mu je izasao peti zubic. nakon nekoliko dana temperatura je nestala sama od sebe.

evo, pa procitaj ovaj link trodnevna vrucica (rozeola)

i prebacit cu ovaj topik na zdravlje, jer mislim da po tematici ipak spada tamo.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Supruga bila kod pedijatra u Makarskoj i kaže pedijatrica da ima neku virusnu upalu grla koja traje tri dana.
    Danas je već bolje!!! :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo, dočepala sam se veze sa svijetom i preuzimam nick od muža (jasno vam je kako se zovem )
    dakle, puno hvala svima, pogotovo momze koja je pogodila što mu je!
    naime, jutros se probudio bez fibre i s osipom oko vrata, po licu i prsima, tako da mi muž jučer nije pročitao ovo o rozeoli, bila bih luda od brige!
    super je volje i samo mi je žao da ga to ne svrbi... a premudra pedijatrica (privatnica, btw) koju sam jutros zvala je šturo rekla da je riječ o virusnom osipu; po njenom: tri dana temperature, tri dana osipa, ne na sunce i do viđenja.
    ne znam što bih bez vas! hvala još jednom i čujemo se kad se vratim u civilizaciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •