-
Draga Kosjenka, ima dosta preklapanja u kolesterolskoj i zdravoj keto dijeti. Ona s majonezom i životinjskim mastima to svakako nije. Dobro je vježbati, jesti prvenstveno lisnato, a i drugo povrće, ribu, piletinu, oraščiće. Ja zbog probave ne mogu jesti meso u bitnim količinama. Ostaje mi glavna razlika u voću, gdje keto ne dozvoljava dobar dio voća, a recimo dozvoljava kokos s 87% zasićenih masnih kiselina.
Mislim da je malo drugačija priča kad netko želi smršaviti. Keto je učinkovita dijeta. Ja sam od kolesterolske dijete smršavila 1 kg i tako stala, ali nisam ni imala cilj mršaviti, niti mislim da se sigurno neću opet udebljati.
Uglavnom - dajte mi neke fine recepte za medicinski prihvaćenu kolesterolsku dijetu. Upravo sam pojela pola male glavice kupusa, odnosno dvije četvrtine pod poklopcem na žlici ulja koje je ionako izgorilo, pa sam dodala mrvu vode. Gotovo zalila s malo maslinovog, prstohvatom soli i paprom. Za doručak sam jela zobene pofurene s vrućom vodom, dodala cimet i vrlo malo svog pekmeza od borovnica. Daklem, nije baš keto
Posljednje uređivanje od Jelena : 30.01.2024. at 12:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma