- 

Slatkiše nisam skroz izbacila. Ne pijem nikakve zaslađene napitke (nisam baš ni prije), tu nemam prostora za poboljšanje, jedino što mlijeko više ne pijem, osim malo u kavi doma. Vani espreso uzmem.
Od čokolada koje su prošle kroz naš stan, najmanje masti imaju Mozart kugle, iako nije svejedno koje, i one se dosta razlikuju po sastavu. Pojela sam ih u ovih mjesec dana 5-6 kom. Radila sam kolač s djetetom jučer, probala sam ga, iako ima sve što ne treba.
Daleko od asketskog jela, dalo bi se još izbaciti ponešto, ali eto, zasad još nisam drastično. Dr mi je i sama rekla, da ne moram to sad doslovno slijediti, nego da su mi to smjernice i nek ne dođem kao štapić idući put. Daleko sam ja od štapića. Na mojoj rekreaciji je većina malo mršavija od mene, a neki i puno mršaviji.
Eto, vidjet ćemo, ja vjerujem da je kod mene više do genetike, nego do prehrane, tako da ne očekujem neke vrhunske rezultate. Nadam se samo da nije još gore.
Prednost - probava mi se popravila. Vjerojatno jer dosta lišća pojedem.
Koristim i to lišće od rotkvica. Blanširam ga, nasjeckam i ubacim u variva (u onog lososa npr.), a vodu od blanširanja sam iskoristila za paradajz juhu.

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma