-
Kockice paradjza s kosanim cesnjakom i kockice posoljenog, malo iscijedjenog patlidzana peceno u pecnici, razdvojeno u istoj tepsiji. Paradajz sam prvi pocela peci pa naknadno dodala u drugu polovicu patlidzan. Paradajzu sam dodavala po zlicu povrtnog temeljca po potrebi. Kad se patlidzan ispekao, gurnula patlidzan paradajzu u jednu polovicu tepsije i izmijesala, a u drugu na Al foliji stavila losos, da se ne izmijesa s povrcem, malo posoljen. Skuhala malo spageta i izmijesala s pecenim povrcem, dodala malo pesta. I zelena salata.
Usto sam napravila i krem juhu od stabljike brokule, koju sam jela koji dan prije i povrtnog temeljca. To svatko ima svoje kako kuha
Posljednje uređivanje od Jelena : 24.03.2024. at 21:33
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma