-
Riblji file s tikvicama
Narezati tikvice na kolutice, nasjeckati crveni luk i cesnjak. Dinstati tikvice na malo ulja u vecoj tavi, posoliti, za par minuta dodati crveni luk pa kad malo pozuti cesnjak i odmah dodati paradajz sosa i malo povrtnog temeljca ili jos bolje nasjeckanog oguljenog paradajza i malo maslinovog ulja. Pustiti pod poklopcem par minuta. Za to vrijeme narezati file (npr. orada) na trake, posoliti ga i popapriti. U tikvice naribati malo korice narance i nasjeckani list peršina. Dodati ribu i poklopljeno pustiti jos 4-5 min dok riba ne pobijeli. Uz to moze ici neki prilog tipa kuhani krumpir, riza, kuskus ili sto vec rado jedete, a i ne mora.
Posljednje uređivanje od Jelena : 12.05.2024. at 15:43
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma