Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: cesto kakanje

MamaiBeba

Početno cesto kakanje

Imama dijete od 4 mjeseca. Ima stolicu sigurno 3 puta dnevno. Doktorica kaze da je stolica uredu ( boja miris i konzistencija) ali nisam se sjetila da ju pitam koliko puta dnevno bi dijete trebalo imati stolicu dok mi jedna mama nije bacila " bubu u uho" da je njezino dijete imalo stolicu nakon svakog obroka i da se ustanovilo da je dijete bolesno.

Trebam li se bojati?

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je dijete veselo i zadovoljno, na njemu se ne vidi nikakva promjena i dobro napreduje - mislim da nemas razloga za zabrinutost. ako si svejedno zabrinuta jer ti je netko ubacio bubu u uho, odi kod pedijatra na pregled s bebom.
    sretno

MamaiBeba

Početno

ma ona je vesela stalno se smije i dobiva na tezini oko 800 grama sto kaze pedijatrica da je ok! zato mi nije ni palo napamet da pitam koliko bi cesto trebala kakati

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zapravo bi i trebalo imati stolicu 3 puta dnevno, što znači poslije svakog obroka. Organizam izbacuje štetne tvari, tako da nemaš razloga za brigu.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj LeaB prvotno napisa
    zapravo bi i trebalo imati stolicu 3 puta dnevno
    kako ovo mislis? kod ovako male djece (iznad 1,5 mjesec) tu nema pravila, pogotovo ako su dojena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •