-
Cure nemojte tako. Svaka mama, pa tako i mago želi svom djetetu pomoći ako je ono nezadovoljno. A imam u obitelji isto jednu malu bebu koja je toliko plakala od kad se rodila da je doslovno prve mjesece provela mami u naručju, dojila non stop, a plakala se toliko da bi izgubila glas. Prestrašno. Mama osim tog djeteta ima još jedno, od 2,5 godine koje se naravno osjeća zapostavljeno, i već je naviklo da njegova mama i beba ne idu nikuda i da su stalno u stanu, i da mama stalno drži svoju bebu. Mislim, stvarno mi je bilo žao tog drugog djeteta. I tako je ta mama po ne znam koji put išla pedijatru koji kaže to je takva beba, i da bi nakon 3,5 mjeseca bebine starosti prepisao dohranu. I pomoglo im je jer se beba konačno smirila, ne plače više toliko. Izgleda kao da je svih ovih mjeseci bila gladna, a stalno je bila na prsima, non stop, svakih sat vremena ako je trebalo. I sad npr. da se ta mama javila na ovaj forum, mogu misliti kako bi joj svašta vi rekle, u stilu: plače mi se i što ja znam, ali to nije u redu. Nisu sva djeca ista. A pogotovo ako ti tako kaže pedijatar, kako ne bi probala ako će to pomoći tvom djetetu da se smiri.
A osim toga znate i same koliki je pritisak okoline, svekrva, mama i susjeda koje te savjetuju dobronamjernim savjetima, pogotovo kad ti beba puno plače. Tako da mislim kako mago s keksom nije učinila zločin, nego je očito dobila krivi savjet od nedovoljno upućene osobe. A kako je i sama mama prvi put, očito je poslušala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma