Evo ja se čak i zaboravila javit, a nalazi mi bili gotovi prije cca 10 dana.Zabica prvotno napisa
Uglavnom, izgleda da smo se lani fakat uspjeli riješit ureaplazme i to sa samo jednom kurom antibiotika. Moram opet naomenut da je koncentracija bila jako mala, al opet sam bila ljuta na sebe jer nisam nakon toga otišla na kontrolu, nego tek sad kad sam ostala trudna.
Nego ovako, brisevi su dakle uglavnom okej, nema klamidije, ureaplazme i ostalih beštija, jedino što mi je nađeno je ešerihija.
S tim da mi je moj doc rekao da budući da mi je urinokultura ok, te da nije navedena koncentracija - što znači da je zanemarivo mala, da je moguće - kako je objasnio da je riječ o nekoj kontaminaciji uzorka.
Uglavnom, veli da ne trebam nikakve antibiotike uzimati i da će sve bit ok. Ja mu vjerujem jer sam kod njega 12 godina, i svojedobno mi je glavu spasio.
Ipak sam reda radi kupila encianove tablete brusnice pa to uzimam.
Nakon GO ću opet provjerit urinokulturu koja je i dosad bila ok, a negdje sam čitala da je opasnije ako se ešerihija nađe u urinokulturi, nego neka manja koncentracija u brisu.

Odgovori s citatom