Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Alergija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislila sam da nikad neću bit među alergičarima jer sam seosko dijete i to sve, međutim najstarijoj je potvrđeno da ima alergije na grinje, pelud, ambroziju, srednji klinac vjrv isto ima. Dali su sirup aerius ili tako nekako, no međutim ne vidim da pomaže iako ga pije već neko vrijeme. Ispirali smo sa sinomarinom ali ima česta krvarenja iz nosa.

Alergolog kaže da se to većinom smiri do odrasle dobi. dr opće medicine kaže da je to sve zbog zagađenja u okolišu i da su prognoze do 2030 da će jedno od troje djece imati neke alergije.

Slj što planiram uzeti je aqua marisov rhino horn. Trošim hrpe novca na ljekarne kad udre zajedno i alergije i prehlade. Ovaj mj je doslovno krvav.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Mislila sam da nikad neću bit među alergičarima jer sam seosko dijete i to sve, međutim najstarijoj je potvrđeno da ima alergije na grinje, pelud, ambroziju, srednji klinac vjrv isto ima. Dali su sirup aerius ili tako nekako, no međutim ne vidim da pomaže iako ga pije već neko vrijeme. Ispirali smo sa sinomarinom ali ima česta krvarenja iz nosa.

Alergolog kaže da se to većinom smiri do odrasle dobi. dr opće medicine kaže da je to sve zbog zagađenja u okolišu i da su prognoze do 2030 da će jedno od troje djece imati neke alergije.

Slj što planiram uzeti je aqua marisov rhino horn. Trošim hrpe novca na ljekarne kad udre zajedno i alergije i prehlade. Ovaj mj je doslovno krvav.
    Protiv ovoga je dobar Depantenol u spreju. Efikasno oporavlja oštećenu sluznicu nosa. Proizvode ga Zagrebačke ljekarne i nije neka financijska katastrofa (mislim da je bio ispod 5€, ali moj sin si to sam nabavlja, pa nisam već dugo kupovala):
    https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/...ml-gljz-18956/

Bitan je UNOS TEKUĆINE koji ne smije biti deficitaran, jer dehidirirani organizam podložan je alergijama i infekcijama. Djeca moraju dovoljno piti. Odrasli također.

Inače, Rhyno horn je nama najbolja investicija. Djeluje jednostavno fizički. Korištenjem toga ispereš sve zakutke i zavijutke nosa i ždrijela, gdje se često zadrži pelud koju udišemo. Aquamaris sol je također dobra (za ovu namjenu), ali ako ponestane, obična kuhinjska sol u toploj vodi također pomaže.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.05.2024. at 08:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •