-
Atopijeki se može javiti bilo kad u životu, ko i alergije
Moji mali su alegičari od rođenja, klinka od 3-4 mjeseca, klinac od 3-4 tjedna s tim da me je pedijatrica za njega uvjeravala da je to čišćenje, on je multiakergilar koža mu je sređena tek s 5. godina, do tad sam prolazila pakao i neprestana nespavanja, riješili smo kad sam i piletinu izbacila , tek se nakon godinu dana riješile te zone, on je ostao dosta u zabrani jela , a i vanjski su mu jaki alergeni.
Veliki je sasvim druga priča on je počeo s 4.5 inhalacijski i kućne i vanjske, tak da je paraliko i nikad nije dosadno.
Kaj je meni kod male pomoglo izbacivanje hrane po akergi testu + radili još svakojaka testiranja , što se tiče kože Eucerin nam se najbolje pokazao, naravno imali smo i mi vremena druženja s Alfodermom ko i jednim jačim beta verzija, ali oni su bili u belobazi, povremeno se klikni zna desiti sad ( upravo ounoljetna) linjanje prstiju na rukama, pa još to otkrivamo .probaj i s smeđom kremom , ali prvenstveno vidi jel to možda nastaje kod određenih vremenskih promjena ili kod hrane
Moj mali je još u Klaićevoj , mislim da akergikiguca i dermatologija su dobra kombinacija, možda ne bi bilo loše ni gastro zabaviti u kombinaciju
Otiđi po drugi mišljenje svakako!
I da mojoj sestri se atopijeki ( kvasac+ neka hrana )pojavilo s 40+
Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.05.2024. at 14:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma