Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789
Pokazuje rezultate 401 do 403 od 403

Tema: Prvašići 2024/2025

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    to mi je klinka sinoć rekla za esferu... stavit ću im to na tablet
    računam da ono što rade na produženom i nije škola već igra tako da... 15 - 25 minuta vježbe engleskog popodne mu ne bi trebalo biti veliki teror, mislim da ću počet pričat na engleskom tu i tamo da pokupe, taj jezik je apsolutno svuda, nemoguće je dobiti posao ako se ne zna
    Vidjet ćeš, možda će ići. Kod nas u boravku ima djece koja ne stignu napraviti zadaću, i one koji su brzo gotovi. Onda te brze prebace nekamo da sporijoj djeci ne smetaju. Moj je među brzima, ali mu treba odmor od buke u školi cijeli dan. Mene osobno zna iscrpiti i samo čekanje u ambulanti.

Ja sam pokušala s njemačkim doma, ali nisam se proslavila. Isto sam pokušala s klavirom malo. Dijete uopće nema interesa. Ali barem znam da nema pa sam izbacila glazbenu s popisa. Njemački smo na danke, bitte i Ich haette gerne... Sad si me malo probudila, mogu mu opet lijepit post-ite s rečenicama po stanu. Kratko to kod mene ide, nisam ja mama kineskinja
    Vjerojatno bih bila ustrajnija da je opravdano.

Usput, naletjela sam slučajno da je američkog podpredsjednika i njegovu suprugu povezala upravo Chinese/Tiger mom profesorica Amy Chua.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ako ti je njemački "ko materinski", na tvom bih ga mjestu koristila u svakodnevnoj komunikaciji. Ne u smislu - idemo sad sjesti pa čitati/pisati/vježbati, nego bih mu samo odgovarala na pitanja na njemačkom. Šteta bi bilo da ga ne ulovi jer engleski će naučiti htio-ne htio.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 22.01.2025. at 14:45

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •