Već sam pitala ali bez linka što mislite jel ovo vrijedi toliko
https://tomatshop.hr/skolska-torba-n...e-seven-ziply/
Već sam pitala ali bez linka što mislite jel ovo vrijedi toliko
https://tomatshop.hr/skolska-torba-n...e-seven-ziply/
ne, is prostog razloga jer djeci troba dojadi nakon 2-3-4 godine
kupi neku za 50-60 eura i onda za dvije godine promijeni za opet neku
drugi dan joj se može troba potrgati, namjerno ili nenamjerno, i onda opet moraš kupovati ...
pogledaj, prekrasna torba, na sniženju, herlitz
https://e-trgovina.nn.hr/torba-skols...op-vila-566545
I ja mislim da je ona preskupa. Narodne novine su ionako imale bolje cijene nego Müller i sl., a ova akcija je super.
uostalom to je ogromna torba za prvašicu
pogledaj fotku na njihovoj stranici . slikana je na leđima puno veće djevojčice
https://www.seven.eu/en/products/sev...46364103377223
odi u dućan s njom i neka proba torbe, ne odgovaraju svoj djeci sve torbe
Herlitz dimenzije: 31 x 37 x 22 cm
Seven dimenzije 37 x 51 x 27 cm
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 12.07.2024. at 09:34
Mi imamo herlitz torbu i posebno kotače za vući torbu. Torba ostaje cijeli tjedan u školi ali je izrazito teška jer su sve knjige u njoj.
Prvo razmisli jel djetetu uopće treba torba na kotače.
Kad pada kiša ili je bljuzga sve se odozdo zaprska, ako idu dogodine na kat dijete treba vući tu torbu stepenicama gore, ako škola nije daleko nema potrebe za kotačima i te torbe su uvijek teže zbog mehanizma i kotača od torbi bez kotača.
Imaš super temu o škol.torbama, malo proguglaj tamo ćeš naći sve vrste informacija i detalja koje te mogu zanimati. Ja sam od toga radila znanstv.rad jer obožavam školski pribor i opremu.![]()
Ima cca 10 min pješke. Klinac mi je jako mršav teško mi to vidjet i msm da ne ostavljaju knjige u školi kao u dosadašnjoj. Cijelim putem je nogostup.
a jel možeš kog pitati kak je to organizirano u toj novoj školi, moj Veliki nije htio da mu torba samuje sama u školi prek noćii uredno je nosio sim/tam svaki dan ali moji imaju 280 m do škole, znači daleko manje od 10 minuta
ima možda neka grupa ili pitaš u parku kad malo popusti vrućina
Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.07.2024. at 12:53
Kak je to super čuti da postoje škole u kojima se može ostaviti torba i tak glupo zaključiti da nam to nije mogućnost za sve škole u Hrvatskoj...
Najbolje cijene torba su u Danijel TPO ili u Grafocentru. Usporedite na webu.
Muller je strasno skup.
Torbe na kotace mi se ne svidaju...
Moja ima 20 kg i isto 10 min do skole, imat ce standard torbu
Vidim da narodne novine primaju mudricu. Joj pa da uopće nisam gledala dimenzije torbe. Pola metra đizs.
E da, mi u narodne novine odemo u kolovozu s popisom,uzmemo sve, i iskoristimo mudrica popust
Ne volim kupovati tanke jeftine bilježnice po centrima jer ih onda za cas ispuni i treba druge. To vidim da pisanke osobito budu s manje listova
Nemoj nuzno izbjegavat Mueller, znaju imat odlicne akcije, evo trenutno je akcija na skolske torbe 25% u Muelleru.
Mislim do 25.7.
Sve sto sam kod njih kupila je bilo vrhunsko a i financijski isplativo, samo treba ganjat kad su akcije. I biljeznice se isplate, samo treba znat kod njih kupovat i u pravom trenutku.
A i Diners prvi utorak u mjesecu ako se poklopi.![]()
Imam samo mudricu, nikakvu kreditnu karticu :D
Al planiram da prve dvije godine ima anatomsku torbu, onda anatomski ruksak, kao i sin, radi više mjesta.
Tako da ne dam preko 120 eur za torbu koliko vidim po Mulleru
Ima i žuta srijeda, prva srijeda u mjesecu u City centru one. U Avenue mallu mislim da su popusti 10. u mjesecu a i westgate ima neki svoj dan. Supernova ima popuste drugu subotu u mjesecu.
Dobar izbor torbi ima i u one dvije knjižare na Trgu preko puta Mullera, kod Panpeka i u Hoću knjigu (jesu li oni već otvorili u Kaptol centru? U Bogovićevoj su zatvorili). I Proming je prije imao dobru ponudu torbi ali zadnjih godina nisam tamo skoro ništa našla.
Evo recimo ja gledam Belmil Classy torbu s jednorogom.
Hocu knjigu 87,50 eur
Danijel TPO 69,90 eur
Grafocentar 78,00 eur
Ista torba.
Gledala sam danas u Mulleru, 25% akcija do 21.7.
Te mi se ne sviđaju toliko
Eh da i uvijek ici u neki velikiii Mueller jer je veci izbor, cak nisu u svakom iste torbe
Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.07.2024. at 15:40
Ovo mi se čini ok
https://birobox.hr/shop/ruksak-skols...on-24-connect/
Nije za sitno dijete. Dugačak je jako.
Nikako kupiti bez da proba
Meni se takvi sviđaju,al recimo u skoli takve prije 2.razreda nitko nije imao
30*40*20
kak jako dugačko pa razlika je 3 cm od ove herlitztorbe koju je neko spomenuo?
ima još opcija s kotačima
Recimo sinova Belmil Classy je 36 dugačka i to mi je njoj onako, granicno.
Tih par cm joj se vidi da joj ne paše, probale smo.
Ma oni ovo budu vukli na kotačima. Nije toliki faktor jel koji cm veća nego gledam za slučaj ipak, i jesu li izdržljive connectove. Vidjela sam i neki brand target ali onako nemaju ih dostupne, valjda se rasprodalo.
Što bih im mogla stavit u torbu kao mali poklon iznenađenje prije početka šk g?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 26.07.2024. at 16:58
A koji ti je razlog za tu na kotačima? Tih 10min hoda?
Pa ako imaju anatomsku torbu, ona ce im zapravo čak pomoc da jačaju ledjne mišiće.
Ne treba djeci nikakva pošteda nego upravo izlaganje opterećenju i jačanje muskulature ledja.
Takodjer neke torbe imaju onu traku/vrpcu koja se moze stegnut preko donjeg dijela trbuha (kao i planin.ruksaci) radi boljeg rasporeda težine, lakše nosivosti, promjene težišta.
Ali kažu da djeca uglavnom vuku torbu istom rukom i onda opet iskrivljuju kralježnicu na jednu stranu
Ne samo djeca , i ja vozim kolica za plac u jednoj ruci
Mali mi je mršav neću da se pati, bar dok malo ojača, uostalom kotači se daju otkačit. Imaće cijeli život da se čeliči a može i sportom vježbat mišiće umjesto teretom. Ovisi kak bude knjige svaki dan nosili ili ostavljali, jer ovo je i meni teško kad nosim sve knjige.
Pa možda budem ja vukla dvije torbe, a najstarija bude nosila. Vidjet ćemo, ali hoću opciju b u svakom slučaju. Dakle, ovo je prihvatljivo u odnosu na onu torbu od 50 cm ne znam gdje sam gledala. Još mi je bila čudna cijena.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 27.07.2024. at 10:51
Torbe s kotačićima su puno teže od torbi bez kotačića. Mi smo isprobali i jedno i drugo i na kraju joj je bila puno draža obična torba. Ne znam na kojem katu im je učionica, tu kotačići ne pomažu.
Nama je najveći problem bio što su nosili torbe doma samo preko vikenda i onda su nosili baš sve knjige. Kad je prestala ići u boravak i nosila samo knjige za taj dan to onda više i nije bilo tako strašno.
Dzaba nama sto govorimo iz iskustva kad do žute ne dopire.
Neka sama odluci. Kupit ce težu torbu, pa će uvidit. Netko prije, netko kasnije. Hoćeš im nosit na gornji kat skole torbu za godinu dana, koja je bespotrebno teža od obične (zbog mehanizma i bez kotača)?? Kod nas roditelji nisu smjeli u skolu ulazit, samo do porte.
Bit ce skuplje kupovat za god-dvije jos jednu (obič̣nu) torbu, al dobro.
Imala sam oboje djece jako mršave, nisam im u životu nosila torbu umjesto njih (možda na prste jedne ruke u iznimnim situacijama). Zašto bih?
Iskretanje stalno jedne strane tijela prilikom vučenja torbe na kotače stvara disbalans, nošenje torbe na ledjima to ne radi.
Plus kad pada kiša, meni je ta torba na kotačiće samo problem (osim ako ih se ne iskrca na samom ulazu u školu).
U jednoj vuci torbu, u drugoj imaj kišobran. Pa se torba moči...
I ne, nisam vidjela niti jedno dijete da nosi kabanicu, svi imaju kisobrane
Yep slazem se, vidjela takve situacije. Em kisobran, em torba ili ne daj Boze jos da nose i likovnu kutiju ili neki uradak od doma, uvijek jedna ruka zauzeta s povlačenjem torbe.
Ili kad djeca krenu razdragano trcakarat nakon skole a dijete s torbom na kotace ne moze ih uopce pratit jer je neprakticno, pa rinzoli, pa vuci amo-tamo...
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.07.2024. at 22:27
Živjela sam kraj škole i baš to, kad svi krenu trčati jer skuže da dolazi bus a ovi jadni koji vuku torbe kaskaju za njima. Pa im se još i izokrenu svako malo. Baš se kužilo da im te torbe stvaraju probleme.
Sve znam jer sam promatrala i proučavala te skolske torbe ko da radim diplomski rad hahaha al samo zato sto ja obozavam skolski pribor![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.07.2024. at 08:58
Ne vidim na koju bi foru dijete od 20 kila trebalo na ramenima nositi cijeli komplet knjiga koji isto gotovo da je 20 kila.
Ne budu išli busom.
Ovi kotači su odvojivi ako baš bude potrebno da nose 2-3 predmeta dnevno. Ili stepenicama gore.
Moji uvijek nose kabanice. Kišobrane smatram užasno nepraktičnima, lako lomljivima, lako izgubljivima, potencijalno opasnima. Doista ali doista ne shvaćam zašto prednjače pred kabanicama.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.07.2024. at 09:10
Torbe s kotačima su puno teže čak i kad makneš kotače.
Cijeli komplet nose samo ako knjige ostaju u školi preko tjedna, ako ih nose svaki dan doma nose samo ono što imaju taj dan.
I meni kabanice izgledaju praktičnije, ali klinci iz nekog razloga više vole kišobrane.
Nisu puno teže. Neznatno su teže, ali svakako ne teške kao čitav komplet knjiga odjednom.
Moja kći je imala torbu na kotačiće i bila je super zadovoljna.
Nije imala nikakve gore opisane probleme.
Razred je bio na prvom katu i nije joj bio problem nositi torbu uz stepenice to malo.
Imala ju je sigurno 3 godine, a možda i 4.
Nismo joj mi to kupili nego je htjela pa je nažicala baku, misli. Da ju je imala od 3. razreda.