Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Žuta, ja sam luda od tenisica. Moj ima jedne za školu šlape/tjelesni, jedne za dvoranske sportove koje ne idu van i jedne za hodanje u školu iz škole. Noga mu raste jako brzo i stalno nove idu, sve troje. I onda još sandale, natikače i vodonepropusne, pa možda i gumene čizme i neka zimska ako te vodonepropusne ne mogu pokriti zimu. Obuća mi je užas. A imam jedno dijete. Naručujem online, ali dogodi se da nešto ne štima pa ispočetka.
Ovo su vas izričito tražili da imate samo za tjelesni dva para tenisica? Za vanjske terene i kad je tjelesni unutra u dvorani? Moram priznat nikad to nisam čula, to je bezobrazluk, pa ne sjede ljudi na zlatnim jajima.

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
nope ne koriste vocap, za prvi su napisali, za drugi i treći bum tek pitala nadam se ne sve odjednom
Ja bi na tvom mjestu molila Boga da ne postoje te w/a grupe, meni je to užas, srećom kod nas nisu postojale kod jednog djeteta, kod drugog da al 2x godišnje bi netko tamo nešto napisao. Al kad čujem kod drugih šta sve ljudi pitaju, pišu, naslikavaju po tim grupama...meni to je ..ajme meni...