Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Littlemom, malo citanja s razumijevanjem ne bi skodilo.

Ocito u vecibi takvih grupa nema pravila i takve grupe su vrlo cesto kaoticne, al i dalje ocigledno mnogima odgovaraju. Iz takvih grupa ja bih osobno izasla i bok.

Kao sto rekoh srecom nemam takve roditeljske grupe, pa ne trebam(o) kao golubovi guknut.

A roditelji koji sjede na usima na roditeljskom...nemam komentara, no ne smatram svojom duznoscu da ih osobno ja trebam prosvijetlit. Drugi put neka pozornije slusaju, a slobodni su i pitat na licu mjesta ako nesto nisu razumjeli, kao sav normalan svijet uostalom kao sto se ocekuje i od njihove djece u skoli/razredu.

Ugodan dan!
Opet kažem, to je možda tvoje i svačije ponaosob iskustvo. Ja i radi prirode posla koristim grupe i nemam takvo iskustvo kaosa kakvo spominješ.
Naravno da postoje i drugačija iskustva, ali to je do osobe koja vodi grupu jer grupa bez pravila nema smisla. Zato umjesto opominjanja na čitanje s razumijevanjem radije poradi na svojem generaliziranju.
Vezano za roditeljski poanta je usmene komunikacije koja uvijek nespretnije prenese poruku za razliku od pisane komunikacije. I zato uvijek dajem prednost tim alatima. Tvoja potreba osuđivanja roditelja je krajnje nepotrebna ako shvaćaš bit rečenog. Bit je u načinu komunikacije, a opomene si trebala prerasti. Veliki smo.