Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Nakon moždanog fizioterapeut u bolnici

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lili, ako tako rapidno ide na gore pretpostavljam da je riječ o starijoj osobi? Ja sam pitala, ali moji ne znaju. Pretpostavljam da nema šanse da bi Rebro dozvolilo privatna došetavanja kao što škole nisu dozvoljavale da u vrijeme vjeronauka umjesto knjižnice dolaze privatni učitelji jezika u školu, to bi morao biti neki insajder onda ala ona tvoja što je vitamine dobivala na uputnicu ako je točno što ti je rekla da bi mogla na službeni put.

Prva opcija je da čučite na Rebru i namolite posjet fizioterapeuta.

Dodatna opcija ti je ovo što Jelena savjetovala čini mi se još i najbolje - da bliska osoba koja će toj osobi dolaziti u posjet angažira fizioterapeuta izvan bolnice koji će toj bliskoj osobi pokazati vježbe, a onda bliska osoba tijekom posjeta radit s osobom koja leži.

Treća opcija bi bila da izvadite osobu iz bolnice na vlastitu odgovornost, pa da onda plaćate fizikalnu doma. Sretno!!!!

Jako je važno vježbanje, a sustav će ti prvo poručiti nek se oporavi pa se onda prijavi. Svaki privatni sustav koji npr. radi ortopedske operacije - vježba se odmah, nikakvo načekavanje oporavka. Razumijem tvoju zabrinutost. Opet, nismo mi doktori ne znamo stanje te osobe, ja ne bih imala hrabrosti vadit osobu na vl. odgovornost, čini mi se.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.06.2024. at 21:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •