Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Sto znaci biti dobar prijatelj?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Složila bih se i sa Peterlin i sa rehab. Mislim da razmišljaš u apsolutima ("pravo prijateljstvo" itd.) koji su meni strani. Vjerojatno si introvert, što nije ništa loše. Ni sama nisam neka miss kompromisa i nisam za kompromise ako bole. Otežavajuća ti je okolnost što si sama, ako dobro razumijem nemaš djecu i partnera, pa možda na prijateljstvo stavljaš prevelik ponder i očekivanja koja netko s obitelji ne može ispuniti, a solo prijateljice vjerojatno hoće avanture ili most dok ne upoznaju nekoga. Mislim da je tvoj ključ za sreću bolje upoznavanje i prihvaćanje sebe i manja očekivanja od drugih ljudi. Predlažem ti neki hobi ili nabavku ljubimca - možda bi zadovoljilo dio tvojih potreba. Svakodnevni interfejsing s nekom prijateljicom je meni nezamisliv, npr., zahtijeva puno veći "prijateljski libido" nego što ga ja imam. Ukratko, iskreno, u prijateljstvu se mogu ja osobno davati "malo" ako to znači svakodnevno čavrljanje ili provođenje vremena više puta tjedno. Mogu se dati (barem ja mislim) dosta u nevolji i povremeno. I tako mislm da većina ljudi. Sretno u prihvaćanju sebe i drugih i otpuštanja nekog mita o the big friendshipu, po meni. Sve je utilitarno, mi, naši odnosi, odnosi sa samim sobom. Mislim da prvo moraš poraditi na tom prijateljstvu - prijateljstvu sa samom sobom. E, tu ti želim the big friendship, tu je jedino i moguć !
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.07.2024. at 20:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •