Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Sto znaci biti dobar prijatelj?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma kakve priče o emocijama?!
    emocije su nama je l mi šefica digla tlak ili nije, jesu me djeca iznervirala ili nisu, jesu susjedi opet smeće krivo bacili ...

ja bih se na tvom mjesto oslonila na poznanike koje si navela (a koji su sigurno nešto više od poznanika) i razvila aktivnosti i druženja na različitim poljima

i ja isto imam prijatelje koji idu na koncerte samnom, druga koja ide u kazalište ili kino, treća za šetnju po kvartu, četvrte za izlete (s njima se najmanje vidim na kavi i neformalnim druženjima, ali godišnje odemo na 2-3 višednevna izleta) ... peta za ljetne šetnje u selu ... dakle, s različitim ljdima svoje različite interese mogu ispuniti ... a ne trebam ni zanemariti forum.roda.hr i sve ove forumašice koje su tu godinama (mislim da o nekima znam više nego o svojim prijateljima, iako ih nikad nisam upoznala)

i svima nam tako odgovara
    mislim da netko od nas inzistira na čestim druženjima van ovih okvira i razgovorima o emocijama, da bismo se brzo razišli i više ne bih imala društvo za u kino, druptvo za koncert ili pak za otkriti neku novu destinaciju

također mislim da previše idealiziraš prijateljstvo i tražiš nešto što je rijetko ostvarivo u realnom životu
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 16.07.2024. at 22:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •