Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Sto znaci biti dobar prijatelj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa da, u tome je kvaka.
    Da neki ljudi imaju drugacije zivotno iskustvo i potpuno drigacije prioritete. Prijateljstvo sa zenama u cetrdesetima ukljucuje i price o njihivim zivotnim iskustvima. Sto posljdicno ukljucuje muzeve, bivse muzeve , djecu , kod nekih bolesti i stare roditelje. Prijateljstvo je davanje i primanje. Davanje ukljucuje (i )davanje svog vremena i paznje oko stvari koje su vazne drugoj strani.
    Kao netko sa zivotnim iskustvom problema u egzistenciji, problema u skolovanju i zdravlju djece, i tako nekim ne romanticnim stvarima vrlo prizemnim i realnim, ne bih imala zivaca slusati price nekog bez takvog zivotnig iskustva koji zeli da se vecina razgovora svodi na dubokoumne razgovore, o toku ( najcesece) njegovih misli. Jednostavno je tako. Ne zelim svoje slobodno vrijeme trositi na osobe kod kojih imam osjecaj da su neki procesi jednosmjerni. Vlastiti ego je zeznuta stvar , nekad smatramo da je nase pravo da ga uvijek stavimo na prvo mjesto.

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Davanje ukljucuje (i )davanje svog vremena i paznje oko stvari koje su vazne drugoj strani.
    Kao netko sa zivotnim iskustvom problema u egzistenciji, problema u skolovanju i zdravlju djece, i tako nekim ne romanticnim stvarima vrlo prizemnim i realnim, ne bih imala zivaca slusati price nekog bez takvog zivotnig iskustva koji zeli da se vecina razgovora svodi na dubokoumne razgovore, o toku ( najcesece) njegovih misli. Jednostavno je tako. Ne zelim svoje slobodno vrijeme trositi na osobe kod kojih imam osjecaj da su neki procesi jednosmjerni.
    Sirius, egzistencijalne teme su mi ok ak vuku na filozofiju, volim nerdy i nacitane. cuj, spajanje nespojivog, mucenje, i sama si rekla da ti je dosadno kad ja te slojeve kao ti nemam. Sta se moze

ina33, da, nekonvencionalna sam, nekomformist.
    Suzdrzavam se od komentiranja ukusa o filmovima i slicno, ali zelim bit autenticna i opustena u drustvu da mogu otvoreno rec gdje stojim, bez da nastane cirkus ak sam brutalno iskrena.
    Ne mijenjam nikog, al cesto se ovako nekako sve svodi da se moram mijenjati kako drugi hoce…vise sam rezerva, pretvaraju se da smo ok, no kad nije po njihovom, idu dalje cim naidje bolje.

Ajde zanima me sta ima Lili75 za reci, veli da ima nes drugacije od svih dosad.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lost prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, egzistencijalne teme su mi ok ak vuku na filozofiju, volim nerdy i nacitane. cuj, spajanje nespojivog, mucenje, i sama si rekla da ti je dosadno kad ja te slojeve kao ti nemam. Sta se moze

ina33, da, nekonvencionalna sam, nekomformist.
    Suzdrzavam se od komentiranja ukusa o filmovima i slicno, ali zelim bit autenticna i opustena u drustvu da mogu otvoreno rec gdje stojim, bez da nastane cirkus ak sam brutalno iskrena.
    Ne mijenjam nikog, al cesto se ovako nekako sve svodi da se moram mijenjati kako drugi hoce…vise sam rezerva, pretvaraju se da smo ok, no kad nije po njihovom, idu dalje cim naidje bolje.

Ajde zanima me sta ima Lili75 za reci, veli da ima nes drugacije od svih dosad.
    Nije zapravo stvar u dosadi , nego u povezivanju.
    Stvaranju veza. To je puno dublje od teme razgovora.
    Ljudi se najdublje povezu kad djele neko zajednicko iskustvo.
    Ili kad netko nema slicno iskustvo, ali ga razumije na nekoj drugoj razini. Ljudi sa jako razvijenom empatijom to mogu. Mogu uci u tude cipele bez da su njihove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •