Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: tenda za balkon

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno tenda za balkon

Ljudi, htjeli bi ugraditi tendu na balkon, ali onu koja se ručno sklapa/namotava i odsklapa. Jel mi netko može preporučiti neku firmu koja to radi dobro kvalitetno i ne baš najskuplje. A da je i ta tenda k čemu. Tnx.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imaš u Metrou tende za kupiti. Cijene su oko 900 kn za dimenziju 3,5x2,0 m, a oko 1100 kn za dimenziju 4,0x2,5 m. To u dobre cijene a još ako uletiš u akciju :D , samo je problem ako ti ne pašu dimenzije.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo kupili za 1000 kn 2 x 3,5 m izgledaju super, prugaste plavo-bijele. Na moru su nam tražili 4000 - 5000 kn za dužinu 4m :shock:
    Budući da nam trebaju 2 za more i 2 za Os cijena sve 4 bila je kao cijena jedne na moru.

Imaš ih u Baumaxu nešto su skuplje , možda i u Pevecu.
    Jedini problem je što nema neki ludi izbor boja , ali ako ti to nije jako bitno ove što smo mi kupili su 8) .

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

čekaj, a tko će mi to montirati? Mislim, možda gupo pitam, ali mi se čini da to nije jednostavno sam odraditi.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

MM je tendu montirao uz pomoc svekra.

Sve skupa 6 rupa busilicom izbusili i zasarafili (na 3 mjesta po 2 sarafa) za tendu velicine oko 3,5 m. Rupe su napravili na balkonu iznad nas, a udaljenost nismo znali kolika mora biti pa smo otprilike ocjenili kolika je kod drugih susjeda i sve o.k.

"Tenda radi punom parom"

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    MM je tendu montirao uz pomoc svekra.

Sve skupa 6 rupa busilicom izbusili i zasarafili (na 3 mjesta po 2 sarafa) za tendu velicine oko 3,5 m. Rupe su napravili na balkonu iznad nas, a udaljenost nismo znali kolika mora biti pa smo otprilike ocjenili kolika je kod drugih susjeda i sve o.k.

"Tenda radi punom parom"
    dobiješ sve u kompletu , trebaš samo 2 čovjeka koji ti izbuše rupe i to postave ( teške su 35 kg )

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jel se rolaju put plafona ili se razmaknu ko zavjese?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ove u Metrou se rolaju. Čula sam da imaju/će biti nove tende u Metrou (valjda najnoviji katalog), nove tkanine, a tende imaju motor. Nešto su skuplje od "starih" (nekih 200-300 kn, nisam sigurna, nemojte me loviti za riječ).

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam isto kopala po netu za tende i našla sam ovo: www.suman.hr pa vidi jel ti odgovara. Ako se ne varam sjedište je na Kajzerici, ali rade svuda. Cijene ne znam.
    Na kraju smo odustali od tende i mislimo staviti nadstrešnicu.
    Jel zna netko kako se za njih kreću cijene?

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

u metrou sad imaju samo s elektromotorom
    4x2,5 m oko 1300 kn
    iste dimenzije, ali na ručni pogon u pevecu za oko 1100 kn
    ali imaju i više dimenzija
    nisu nigdje izložene, samo papir sa cijenama pa morate pitati nekoga da vam pokaže

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo proslo ljeto kupili onu konstrukciju koja se obicno stavlja u vrt, tzv. sjenicu i prisarafili je na terasu. Prije koj mjesec, kada je jako puhalo, vjetar nam je rastrgao platno. Da li znate tko to siva po mjeri?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •