Ljudi, htjeli bi ugraditi tendu na balkon, ali onu koja se ručno sklapa/namotava i odsklapa. Jel mi netko može preporučiti neku firmu koja to radi dobro kvalitetno i ne baš najskuplje. A da je i ta tenda k čemu. Tnx.
Ljudi, htjeli bi ugraditi tendu na balkon, ali onu koja se ručno sklapa/namotava i odsklapa. Jel mi netko može preporučiti neku firmu koja to radi dobro kvalitetno i ne baš najskuplje. A da je i ta tenda k čemu. Tnx.
Imaš u Metrou tende za kupiti. Cijene su oko 900 kn za dimenziju 3,5x2,0 m, a oko 1100 kn za dimenziju 4,0x2,5 m. To u dobre cijene a još ako uletiš u akciju :D , samo je problem ako ti ne pašu dimenzije.
mi smo kupili za 1000 kn 2 x 3,5 m izgledaju super, prugaste plavo-bijele. Na moru su nam tražili 4000 - 5000 kn za dužinu 4m :shock:
Budući da nam trebaju 2 za more i 2 za Os cijena sve 4 bila je kao cijena jedne na moru.
Imaš ih u Baumaxu nešto su skuplje , možda i u Pevecu.
Jedini problem je što nema neki ludi izbor boja , ali ako ti to nije jako bitno ove što smo mi kupili su 8) .
čekaj, a tko će mi to montirati? Mislim, možda gupo pitam, ali mi se čini da to nije jednostavno sam odraditi.
MM je tendu montirao uz pomoc svekra.
Sve skupa 6 rupa busilicom izbusili i zasarafili (na 3 mjesta po 2 sarafa) za tendu velicine oko 3,5 m. Rupe su napravili na balkonu iznad nas, a udaljenost nismo znali kolika mora biti pa smo otprilike ocjenili kolika je kod drugih susjeda i sve o.k.
"Tenda radi punom parom"![]()
dobiješ sve u kompletu , trebaš samo 2 čovjeka koji ti izbuše rupe i to postave ( teške su 35 kg )haribo prvotno napisa
Ove u Metrou se rolaju. Čula sam da imaju/će biti nove tende u Metrou (valjda najnoviji katalog), nove tkanine, a tende imaju motor. Nešto su skuplje od "starih" (nekih 200-300 kn, nisam sigurna, nemojte me loviti za riječ).
Ja sam isto kopala po netu za tende i našla sam ovo: www.suman.hr pa vidi jel ti odgovara. Ako se ne varam sjedište je na Kajzerici, ali rade svuda. Cijene ne znam.
Na kraju smo odustali od tende i mislimo staviti nadstrešnicu.
Jel zna netko kako se za njih kreću cijene?
u metrou sad imaju samo s elektromotorom
4x2,5 m oko 1300 kn
iste dimenzije, ali na ručni pogon u pevecu za oko 1100 kn
ali imaju i više dimenzija
nisu nigdje izložene, samo papir sa cijenama pa morate pitati nekoga da vam pokaže
Mi smo proslo ljeto kupili onu konstrukciju koja se obicno stavlja u vrt, tzv. sjenicu i prisarafili je na terasu. Prije koj mjesec, kada je jako puhalo, vjetar nam je rastrgao platno. Da li znate tko to siva po mjeri?