Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Praćenje trudnoće u Svetom duhu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Praćenje trudnoće u Svetom duhu

Ako mi može netko preporučiti doktora u Svetom duhu za vođenje trudnoće (nikad ne znam s ovim malim i velikim slovima ) - željela bih tamo na kraju i roditi, krajem 7 mjeseca moram na UZV - a moj privatni ginekolog je tada na godišnjem.

Čula sam da je dr. Ujević ok, ali je svaka preporuka dobordošla.

Thanks!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Hafner- odličan, a radi i fantastičan UZV, ili Matijević, ali mislim da on ne ordinira na UZV.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ina prvotno napisa
    Hafner- odličan, a radi i fantastičan UZV, ili Matijević, ali mislim da on ne ordinira na UZV.
    Super, hvala!

Btw. da li se tamo moram naručiti, jel to u stvari trudnička ambulanta ili mogu doći bez naručivanja? :?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Trebaš se naručiti u trudničkoj ambulanti (telefonski), naravno naglasiti kod koga želiš ići jer te inače stave bilo kome.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Kerner je super, super.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dr. Kerner je zgodan. I premlad za moj pojam o kontroliranju trudnoće. Dobar je , ali je u praksi tek tri godine.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zvala trudnički uzv (tak oni to vele). Dogovorila. Hvala cure.

Doduše, kad sam tražila da budem kod ovog doktora Hafnera tam mi je neka teta rekla da ne zna koji će doktor biti

Inače pregled je dogovoren u ponedjeljak, jel ima tamo neko pravilo tipa da su određeni doktori određenog dana u tjednu na trudničkom uzv-u, pa da bar otprilike znam kom ću u ruke , odnosno - po sondu dopast?

fran2

Početno

Hafner je, nažalost, na godišnjem idući tjedan (vraća se 3.7 i radi cijeli srpanj).
    inače, ponedjeljkom radi ambulantu, a srijedom UZV

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja eto nazalost sa dr. hafnerom imam losa iskustva :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ina prvotno napisa
    Dr. Kerner je zgodan. I premlad za moj pojam o kontroliranju trudnoće. Dobar je , ali je u praksi tek tri godine.
    To kaj je zgodan je manje bitno jel ima prekrasnu ženu,a za moj pojam zna jako puno,i profesionalno vodi trudnoću 8)

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Kerner je zgodan ali nije baš tako jako mlad kako izgleda. A preporučio mi ga je vrhunski stručnjak tako da vjerujem da nije baš sasvim neiskusan.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

To što ste napisale sve stoji. On mi je by the way bio na porodu (drugom). I bila sam zadovoljna. Ali kraj Matijevića , Hafnera, Miškovića, koji su tamo odavno i zaista su iskusni, neću preporučiti "ne baš sasvim neiskusnog" Kernera. On je divan, simpatičan , fer,... i sve što ste napisale, ali je pred pet godina uzimao anamneze po odjelu. pa da ja biram izabrala bih ipak nekog sa VIŠE prakse. Samo to sam htjela reći.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja za 3-4 tjedna moram na kontrolu i izgleda da će moj dr. Ujević biti na godišnjem, a vjerojatno i Bauman, pa su mi na telefonu sestre rekle da ću možda morati u trudničku ambulantu kod nekog od doktora. Nije bed, ali sad gledam kod koga bih mogla. I rekla je da zovem par dana prije da mi daju termin. Pa kako to misle kad se tamo naručuje i nekoliko tjedana unaprijed? :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Vjerojatno jer je kraj mjeseca. Obično ti kažu da neznaju za idući mjesec kad će tko raditi (što je blesavo jer se raspored uglavnom ne mijenja godinama), pa ako zoveš uoči 1. onda ti kažu to što su tebi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa meni sad i nije neka frka kome ću u ruke dopasti, za Sveti Duh sam čula ionako sve najbolje, a baš da će netko gadno kiksat na jednom uzv - o tome nekako i ne razmišljam.

Trudnoću vodim kod svog, privatnog ginekologa, koji je tad na godišnjem, pa iz tog razloga idem tada u SD.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[quote="kuruza"]Pa meni sad i nije neka frka kome ću u ruke dopasti, za Sveti Duh sam čula ionako sve najbolje, a baš da će netko gadno kiksat na jednom uzv - o tome nekako i ne razmišljam.

Po mom mišljenju ne možeš fulati.Meni je trudnoću vodio dr. Mišković (prekrasan u pristupu i jakoooo stručan), porodio tj carski radio Hafner a na odjelu patologije par dana prije poroda obilazio Matijević, svi skupa ocijena 5+.
    Zao ne brini, na kraju krajeva uvijek možeš tražiti da te vodi drugi ako ti se izabrani ne sviđa.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja ti zdušno preporučujem Matijevića. Meni je vodio trudnoću od prvog dana i vodio carski. Jako savjestan i pozitivan doktor. No, najbolje bi bilo da si sama izabereš na osnovu vlastite procjene. Probaj kod dvojice, trojice, pa vidi sama. Ono što je nekome super, ne mora i tebi biti. Mada su gore svi ok. I za svakog ćeš čuti da je nekome dobar, a nekome nije.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, ja bih molila ako netko zna točno koje dane od ponedjeljka do petka je koji doktor od svih navedenih na pregledima u trudničkoj ambulanti ? Moja doktorica je u srpnju na godišnjem pa idem na pregled na Sveti Duh. Hvala na odgovorima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam upravo zvala SD da se naručim za pregled u tjednu od 24.07. jer mi je doktorica na godišnjem. Prvo kaj me pitala "ljubazna" gospođa s druge strane bilo je gdje održavam trudnoću. Rekla sam u DZ Zapad, Baruna Filipovića. Onda me pitala gdje stanujem, rekla sam da stanujem par ulica ispod bolnice, a to spada pod Trešnjevku-Sjever. Veli meni "ljubazna" gospođa "je gospođo vi ne spadate k nama, nego u Vinogradsku". Ja u šoku joj velim da to uopće nije važno i da želim doći na pregled u SD. Kaže ona meni da oni imaju veliku gužvu i da ak hoću nek dodjem da oni primaju trudnice svaki dan od 8 do 12 sati i da se ne treba naručivati i "ljubazno" mi je poklopila slušalicu.

Pa kakva je onda gužva tamo ako ne naručuju, pa kad bi sve dolazile kad se koja sjeti tam bi se poubijale.

Cure koje ste na pregledima na SD recite mi please, jeste se naručivale za točno određeni dan ili su vam rekli da dođete kad hoćete :?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Andi prvotno napisa
    Ja sam upravo zvala SD da se naručim za pregled u tjednu od 24.07. jer mi je doktorica na godišnjem. Prvo kaj me pitala "ljubazna" gospođa s druge strane bilo je gdje održavam trudnoću. Rekla sam u DZ Zapad, Baruna Filipovića. Onda me pitala gdje stanujem, rekla sam da stanujem par ulica ispod bolnice, a to spada pod Trešnjevku-Sjever. Veli meni "ljubazna" gospođa "je gospođo vi ne spadate k nama, nego u Vinogradsku". Ja u šoku joj velim da to uopće nije važno i da želim doći na pregled u SD. Kaže ona meni da oni imaju veliku gužvu i da ak hoću nek dodjem da oni primaju trudnice svaki dan od 8 do 12 sati i da se ne treba naručivati i "ljubazno" mi je poklopila slušalicu.

Pa kakva je onda gužva tamo ako ne naručuju, pa kad bi sve dolazile kad se koja sjeti tam bi se poubijale.

Cure koje ste na pregledima na SD recite mi please, jeste se naručivale za točno određeni dan ili su vam rekli da dođete kad hoćete :?
    Imas post o guzvi na SD. I kada si narucen cekas 2 sata...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da li uopće mogu doći ako nisam naručena ? Hoće li me uopće primiti ? Ne bih htjela da mi dođe vrijeme pregleda, a da ga ne mogu obaviti. Cure, molim vas, javite mi svoja iskustva.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Na preglede na SD sam odlazila krajem prošle godine i nije se trebalo naručivati. Htjela sam, ali sestre su rekle da nema potrebe: paze da prozivaju pacijentice prema zaprimanju uputnica. Čekanje je ovisilo o trenutnoj situaciji u čekaonici ili rađaonici: uglavnom je ctg bio "usko grlo". Sve skupa nikad dulje od 2 sata.
    Međutim, već ti je spomenut topic o gužvi na SD u zadnje vrijeme. To im može biti argument da te odbiju ako ne pripadaš po mjestu stanovanja (čak i za porod, kamoli ne za pregled jesenske trudnice).
    Trešnjevka - sjever spada pod Vinogradsku, pa makar SD bio bliži. Tvoja doc mora imati zamjenu kad je na godišnjem i sl. Možda je najpametnije da zasad odeš toj zmjeni, a bolničke preglede ostaviš samo za kraj?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Dalm@

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Još uvijek bih voljela znati kada je koji doktor u ambulanti, pa vas još jednom, cure, molim ako se sjećate koje ste dane odlazile na preglede i koji su doktori bili u trudničkoj ambulanti. Please !! Thank`s !!

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

U ambulanti je oglašen raspored po danima, cure su ga mislim čak prepisale i stavile na forum (probaj s pretražnikom naći u kojem točno topicu). Međutim, to se učas promjeni: godišnji odmori, frka u rađaoni, sastanci...

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo mog friskog iskustva od jucer:

prethodno sam zvala da se narucim i sestra mi je rekla da dodjem u osam. ja to nadobudno shvatila kao da sam narucena i nacrtala se tamo u osam, a ispalo je da to tak svima kazu i onda prozivaju po redosljedu dolaska. pametnije je doci kasnije, oko 10-11, onda je vec guzva manja i sigurno ces prije doci na red.

moras imati uputnicu od primarnog ginekologa. ako nemas, mozes platiti pregled, ali to ti ne bi preporucila jer su jednoj zeni dok sam ja bila u ambulanti naplatili 1500 kn (doduse, nemam blage sto je to sve ukljucivalo).

meni je bilo svejedno koji je doktor, ali eto, ako ti nesto znaci, bio je cetvrtak i bio je dr. dokic (ako sam dobro cula ime). sve cure u cekaoni su ga hvalile kak je super i bio je i meni ok.

da je guzvetina, je. dosla sam u osam, a bila gotova sa svime negdje oko pola dvanaest. meni nije smetalo.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    moras imati uputnicu od primarnog ginekologa. ako nemas, mozes platiti pregled, ali to ti ne bi preporucila jer su jednoj zeni dok sam ja bila u ambulanti naplatili 1500 kn (doduse, nemam blage sto je to sve ukljucivalo).
    Shit, znači čeka me načekavanje kod socijalnog doca, a onda načekavanje na SD, a sve zato da tamo rodim... Krasno...
    Cure, da li Maksimir spada pod Merkur ili Petrovu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako nemas, mozes platiti pregled, ali to ti ne bi preporucila jer su jednoj zeni dok sam ja bila u ambulanti naplatili 1500 kn
    ma nema sanse da je toliko platila samo pregled. ja sam isla davno, ali tad je kostalo stotinjak kn. i sestre su bile jako drage i nekad mi nudile da mi nece naplatiti ako naknadno donesem uputnicu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

anchi Maksimir ti spada u Merkur, znam jer sam ja trenutno u Maksimiru pa sam gledala (btw. imaš na predzadnjoj ili tu negdje stranici Jutarnjeg - pišu ti dežurne službe u bolnicama za sve kvartove i pod ginekologija - Maksimir stoji Merkur).

Inače, je kad sam se naručivala za UZV u SD teta koja se javila na telefon me nije pitala gdje mi je prebivalište, ni niš slično nego me je utefterira.
    Sad, možda je razlog i to kaj sam zvala krajem šestog mjeseca i naručivala se za kraj sedmog, ne znam...

lidac2004

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    ako nemas, mozes platiti pregled, ali to ti ne bi preporucila jer su jednoj zeni dok sam ja bila u ambulanti naplatili 1500 kn
    ma nema sanse da je toliko platila samo pregled. ja sam isla davno, ali tad je kostalo stotinjak kn. i sestre su bile jako drage i nekad mi nudile da mi nece naplatiti ako naknadno donesem uputnicu.
    mozda je radila i nekakve briseve?
    i meni puno zvuci tih 1500 kn, da nije 150 kn?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sada je sezona godišnjih, pa ti ni oni sami ne znaju kada tko radi. trenutno je ponedjeljkom klobučar, četvrtkom dukić, a petkom jakovčić. ne moraš se naručiti jer ti to ionako ništa ne znači, prema mom svakotjednom iskustvu čeka se od 2-5 sati na red i zaista ti je bolje doći oko 10. ako nemaš uputnicu, sa sestrom se da dogovoriti da ostaviš polog, pa uputnicu doneseš drugi put.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam vodila obje kod Ilijaša i placala preglede, samo se ne mogu sjetili dali je bio 140 ili 110 kn, mislim da se cijene ipak nisu toliko puno promijenile u ovih godinu dana

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

matijević oba puta i 8)
    ordinira srijedom i svaki put sam se naručivala

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

stoposto je bilo 1500 kn, na svoje oci sam vidjela kako je zena izbrojala tri po petsto i oci izbecila (ja, ne ona). e sad, sta je to tocno platila, nemam pojma, i meni se cinilo malo pretjerano za obicni pregled, al reko da vas upozorim za svaki slucaj...

nego, htjedoh pitat nesto drugo: slijedeci tjedan trebam opet onamo na pregled pa me zanima jel im moram svaki put donosit uputnicu ili se sad vodim kao njihov pacjent i mogu doci samo s povijesti bolesti?

lidac2004

Početno

svaki put moras imati uputnicu.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hvala lidac

fran2

Početno

Cure, treba se naručiti na pregled.
    ja sam jučer bila u ambulanti, i sestra je vratila dvije nenaručene trudnice.
    doduše, jučer je bila gužva i dr koji je trebao raditi jutarnju amb. nije došao pa je sestrica bila i malo nervozna...

lidac2004

Početno

molim, cookie 8).

inace, ja sam se i u prvoj trudnoci a i sada narucila za pregled, to mi je nekako sigurnije nego da me vrate doma.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj fran2 prvotno napisa
    Cure, treba se naručiti na pregled.
    ja sam jučer bila u ambulanti, i sestra je vratila dvije nenaručene trudnice.
    doduše, jučer je bila gužva i dr koji je trebao raditi jutarnju amb. nije došao pa je sestrica bila i malo nervozna...
    ja sam prosli put zvala da se narucim pa mi je sestra rekla da dodjem u 8 kao i cca trideset drugih trudnica. kasnije sam se sjetila da me nije pitala ni ime ni nista. kakvo im je to onda narucivanje? sve mi to pocinje pomalo liciti na neku apsurdnu lutriju, kak imas srece, tak ce te strefit...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam jučer bila na uzv, a preko puta u trudničkoj ambulanti čekalo je cca 15 trudnica. Nešto iza 8 sati sestra je izašla van i rekla ženama da joj predaju uputnice po redu kako su došle, žene su stale u red i predavale uputnice. Meni je sestra također prošli tjedan rekla da samo dođem svaki dan od 8 do 12, tak da teoretski nisam naručena. Kaj to znači da ako hoću kod Miškovića koji ima ambulantu utorkom po podne, da se ipak moram naručiti ? Da li netko zna je li Mišković 24.07. na godišnjem ?
    Inače sam na uzv bila jako zadovoljna, bio je dr. Viku i specijalizant Mislav (mislim da je specijalizant), bili su duhoviti i detaljno su mi pregledali bebu.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

andi, ne kuzim jel taj doktor kojeg spominjes u trudnickoj ambulanti ili na uzv? jer trudnicka ambulanta, koliko je meni poznato, radi od 8-16 i nema popodnevnih termina, a uzv ima i popodne.

za uzv se inace narucuje (za razliku od trudnicke ambulante) - danas sam bila i zena mi je zapisala ime za odredjeni datum, ali mi je isto rekla da dodjem u osam pa kad stignem na red, tak da ti je to zapravo neko polunarucivanje, valjda.

cini mi se i da si ti pitala koji doktori ordiniraju kojim danom u trudnickoj ambulanti, pa da ti kazem sto sam dosad pohvatala: cetvrtkom ti je dr. vladimir dukic, a srijedom dr. jadran jurcevic.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cookie, ja sam bila na uzv, bila sam naručena i pregled mi je radio specijalizant, a kontrolirao ga dr. Viku (kinez). U trudničkoj ambulanti još nisam bila, namjeravam ići u tjednu od 24.07. ali ne znam još koji dan, s obzirom da su mi rekli da se ne moram naručiti nego samo doći od 8 do 12. Kako sam čula sve najbolje o dr. Miškoviću htjela bih kod njega ako nije na g.o. a on ima ambulantu samo utorkom popodne. Ako ne uspijem kod njega, išla bum u ponedjeljak možda ulovim Hafnera.
    Da, za uzv se mora naručiti, ja sam opet naručena za 8. mjesec a za trudničku ambulantu izgleda da ne treba. Oni valda kažu da se dođe od 8 do 12 da smanje gužve po podne, iako rade do 16. Zato ako netko zna kak se dođe do dr. Miškovića, molim help

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo friških vijesti sa Sv. Duha. Lijepo se telefonom naručite. Mene su naručili za danas u 13 sati kod Hafnera. Bila sam tamo u 13 i u 13.30 sam bila gotova. Sve ide ko po špagici. Ja ne idem preko socijalnog i pregled sam platila 140 KN. I odmah nakon pregleda vas sestra zapiše i naruči za drugi put. Ja sam iz Novog Zagreba i nitko od toga nije pravio problem. Inače kod Hafnera je gužva i za prvi pregled pametno je nazvati i zabilježiti se dva tjedna unaprijed.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Kad već plaćaš, možeš sačuvati račune (nadam se da ih pišu, i to na tvoje ime) i predati uz slijedeću poraznu prijavu.

lidac2004

Početno

tikistan, mozda smo se i vidjele.
    ja sam bila na UZV u 13 sati, sa mnom su bili mm i dijete.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

lidac2004, jel tvoja ona preslatka curica sa plavom kosicom kaj je cupkala naokolo? Onda sam vas vidjela. Ja sam sjedila sa mužem odmah kraj ulaza u kabinu 4, nosim naočale. Cura ti je silna!

lidac2004

Početno

Citiraj tikistan prvotno napisa
    lidac2004, jel tvoja ona preslatka curica sa plavom kosicom kaj je cupkala naokolo? Onda sam vas vidjela. Ja sam sjedila sa mužem odmah kraj ulaza u kabinu 4, nosim naočale. Cura ti je silna!
    je, u ljubicastim hlacicama i majci.
    svima je vikala pa-pa kad smo odlazili .

ja sam se ponadala da ce me primiti i za pregled danas ali me ipak narucila za sutra ujutro.

mislim da sam te primjetila ali nisam dugo bila u cekaoni pa nisam bas ni registrirala ljude oko sebe. steta.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam naručena 08.08. za UZV(u 13.30 h), a kada sam zvala naručiti se za pregled sestra mi je rekla da dođem nakon UZV-a u trudničku - nekako mi se čini da me onda ipak neće htjeti primiti na pregled nego ću morati doći drugi put ali živi bili pa vidjeli...

lidac2004

Početno

Citiraj Nice prvotno napisa
    a kada sam zvala naručiti se za pregled sestra mi je rekla da dođem nakon UZV-a u trudničku - nekako mi se čini da me onda ipak neće htjeti primiti na pregled nego ću morati doći drugi put ali živi bili pa vidjeli...
    tako je i meni za danas rekla pa me ipak nije primila vec me narucila za sutra ujutro.
    ma, nema veze da li je danas ili sutra, bitno mi je da se taj prvi pregled obavi pa da sam mirna.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam išla kod Habeka četvrtkom od 14 h - to je kao neki popodnevni termin, iako ne znam do koliko (valjda do 16 sati?).
    Prvi put se nisam naručivala, samo sam došla, osim mene u čekaoni bila 1 žena (to je bilo u 5. mj., dakle isto je bio baby boom). Drugi put sam bila naručena isto u 14 i opet nije bila gužva, a treći put nije bilo dr-a pa sam trebala doći ujutro u 8 (tako mi reče sestra) ali ja nisam došla, jer sam rodila u međuvremenu

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •