To sam i pretpostavljala ( da nema šanse da obavim sve u jednom danu) ali nema veze, glavno da sam došla opće na listu...moj gin. mi je rekao da idem na pregled u 18 tj, ali budući da oni imaju gužvu mogu tek tjedan i pol kasnije...
To sam i pretpostavljala ( da nema šanse da obavim sve u jednom danu) ali nema veze, glavno da sam došla opće na listu...moj gin. mi je rekao da idem na pregled u 18 tj, ali budući da oni imaju gužvu mogu tek tjedan i pol kasnije...
Naručuje se samo za UZV i možeš sve obaviti u jednom danu, ali pod uvjetom da dođeš u 8. Ja to radim cijelo vrijeme i nitko me ne šeta uokolo... Naručim se za uzv, nacrtam se u 8. Predam uputnicu i na uzv i u trudničku i to je to...Jučer primjerice uopće nije bilo gužve, došla sam u 8.10h, sa svim sam bila gotova u 9.30h (uzv, pregled,ctg). Rekoše mi na uzv da oni daju termine, ali da to ništa ne znači, ako sam naručena u 13h, a moram još i u trudničku, onda neka dođem u 8, jer da je bitan datum kada si naručen, ali ne i sat.
Ovo je super informacija :D puno hvala.![]()
Probati ću i ja doći u rano jutro.
gle, ja sam jucer vracena da dodjem danas jer nisam bila narucena.
danas je zenske dosla nenarucena i bila je zadnja na redu zbog toga bez obzira sto nije dosla zadnja, jer smo sve druge bile narucene.
ja sam se narucivala i proslu i ovu trudnocu i mislim da je to ipak sigurnije nego da dodjes tamo pa da te vrati doma ili da ceskas par sati.
nista te ne kosta jedan telefonski poziv (dobro, kosta nesto malo) a moze te spasiti.
Pa zvala sam ih ja (ne bih došla samo tako) ali mi je rekla sestra da prvo odem na UZV (na koji sam naručena u 13.30 h) pa tek onda da dođem do njih pa bumo vidjeli jer sada nema smisla da me naručuje :?
A da ne bi morala čekati dva dana za redom (čisto sumnjam da bu me primila oko 14 h na pregled), mislim da bi mi bilo pametno napraviti kao što je rekla petarpan ? Ili griješim ?
Do 16h. Nazovi još jednom uzv i reci da si naručena za 13.30 (jel?) ali da trebaš i u trudničku,pa bi li bilo ok da se nacrtaš u 8. Mada kažem, u koliko god da me naruče ja dođem ujutro i odmah sve riješim. Sama sestra mi je rekla da je bitno da si naručena za taj i taj datum, a sat ionako nema nikakve veze...
Ja sam bila naručena za trudnički UZV 24. 7., ali je onda moj ginekolog ustvrdio da je to ipak malo prerano za double test (13 tjedana i par dana će tada biti) pa sam nazvala i bez problema odgodila za 16. 8. kad se vratim s G.O.
Također imam privatnog ginekologa koji mi vodi trudnoću i nisam ranije bila nikad na SD-u.
Nisam vas nažalost baš najbolje shvatila pa da vas pitam za konkretno moj slučaj.
Do sada sam vodila trudnoću kod dr. Ujevića, dakle ne dolje u trudničkoj ambulanti već na prvom katu, amb. za neplodnost. Kako je on sada na bolovanju, a Bauman prebukiran, zvala sam u trudničku. Naručili me za prekosutra, u 13h kod Matijevića. Sad meni nije jasno da li oni znaju da ću ja obaviti uzv i pregled. Ne sjećam se što sam ženi na telefon rekla. Da li mogu očekivati da će me vratiti za idući dan?
I što je vama uopće pregled? Ja sam naime kod Ujevića redovno donosila 2 uputnice (pregled + uzv), a on me nikada nije pregledao "manualno", samo uzv-čno. Jesam li uopće bila iole jasna? :/
Jesi. Nazovi opet trudničku, pa nek te spoje i u uzv ambulantu(jedna preko puta druge su) jer se za uzv obavezno moraš naručiti da te ne vrate. I moraš imat 2 uputnice. Jednu za pregled i u trudničkoj i ctg, a drugu za uzv. To ti nije kao gore na katu, već je odvojeno, pa zato.
petarpan, dobro si rekla, ja sam se bila samo naručila za pregled. Veli gl. sestra na telefonu da svejedno dođem i negdje će me utrpati na uzv. Ma i ako neće to biti sutra, nije bed, nek je sve u redu.
Haj! Evo i ja se uskoro spremam na uzv pregled na SD (obzirom da tamo mislim roditi). Nije mi jasno kad treba ići u trudničku ambulantu (sa koliko tjedana) i kakvi se pregledi tamo obavljaju?
Veronika, a u kojem si tjednu? Jel to ideš na pregled pred porod ili od početka?
Ja još nisam bila, ali za slijedeći sam dobila uputu da dođem u 8 ujutro. Predat ću uputnice kod njih i za pregled. E sad ne znam da li se trebaš naručiti kod nekog određenog doktora. Bolje ti je da zoveš.
Inače, zna li netko da li je Hafner na godišnjem idući tjedan? I kakav je dr. Jakopčić (tako nekak se zove)? Matijević je naime na godišnjem pa ako dođem u srijedu, past ću u ruke tom doktoru.
Jelka, mene je dr. Jakovčić primio u bolnicu kad sam išla prvi put roditi. Na pregledu u ambulanti mi je objasnio kaj radi, pregled mu je ok, jedino kaj je na odjelu u viziti poslije bio suzdržan. Ma mislim to ti je individualno, ali recimo da je korektan.
slazem se, on je ok samo je distanciran.DorinaMama prvotno napisa
mene je pregledavao u prosloj trudnoci a i sad sam kod njega.
btw. ide li ko sutra ujutro na pregled?
ja sam tamo od 8 ujutro.
lidac, ak ti on i ovu trudnoću vodi, kak to da ideš sutra? Ja sam shvatila da on srijedom ima ambulantu.
Od vas cura koje ste bile na uzv-u u trudničkoj ambulanti, znate li može li MM biti prisutan? Ne na pregledu, naravno, već na uzv-u.
I ako mi je idući tjedan 37. (po uzv-u 38.), hoće li me staviti na ctg? Hafner je na godišnjem pa ću kod Jakovčića u srijedu.
Jelka, može i tm biti s tobom na uzv. Kad ulaziš u kabinu za uzv, uđe i on s tobom, doduše kabina je mala i klaustrofobična ali da se izdržati. I mislim da će te obavezno staviti na ctg, on je i tako u onom dijelu za pregled.
on inace radi utorkom ali iduci tjedan je u srijedu jer mijenja doktora koji je na godisnjem (mislim da je to Hafner).Jelka prvotno napisa
tako da sam sad narucema u srijedu a ne u utorak.
na UZV moze tm sa tobom bez problema, moj je bio na svakom i snimao je.
A jel se na trudničkom uzv-u na SD dobiju slikice nakon pregleda, naime kod svog privatnog doktora uvijek dobim isprint? :?
ja nisam nikada dobila slikicu.
Znači vidimo se iduću srijedu? I mijenja Matijevića, Hafner je ponedjeljkom.lidac2004 prvotno napisa
mislis, ovu srijedu za par dana?
ja sam tamo u 8 a mozda i nesto ranije, pa se vidimo.
Ja sam u srijedu na UZV u 8 ujutro. Čekaonica će biti puna mama sa foruma!![]()
tikistan, mislim da si ti 5. ili 6. koja će u srijedu biti gore.![]()
a koji nam je znak raspoznavanja?![]()
Ja ću ponijeti crveni kišobran pa ćemo se sve skupiti, kao mala grupica turista!![]()
Ja sam bila u trudničkoj u ponedjeljak i radio je doc. Klobučar. Danas sam bila na UZV bila je doktorica, ne znam kako se zove, a u trudničkoj opet doc. Klobučar. To je valjda ljetna shema. Jeste znale da je u trudničkoj pauza od 11 sati, pretpostavljam do 11.30, danas su trudnice bile razočarane što je baš pred njih 5 nastala pauza. Toliko sa SD-a.
Bila na trudničkom uzv-u ove srijedeu SD, radio je dr. Matija Prka.
Mlad doktor, simpa. Jedino što mi je bilo nekako neugodno pitat jel se vidi jel dečko il cura, a znatiželjna sam.![]()
Uglavnom čekala sam jedno 2 sata, ali sam na to bila i spremna, tako da nemam pritužbi. Dapače, sestra je na prijemu bila jako ljubazna, a i doktor isto.![]()
Da li netko zna točno koji doktor pregledava koji dan na sv. Duhu (UZV) i koji je tel. broj za naručivanje na uzv?