Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kako ubrzati začeće????

Bubica55555 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno Kako ubrzati začeće????

Pozdrav svima!
    Možete li podijeliti vaša iskustva sa začećem? Evo pokušavamo već neko vrijeme i ništa. Jeste li koristile čajeve, preparate ili imate neki trik kako sve to ubrzati? Imam 41 godinu i znam da to neće tako lako ići, ali ako postoji nešto što je vama pomoglo, molila bih vas da podijelite iskustva. Unaprijed hvala! ❤️

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa jeste li barem odradili osnovne preglede da vidite da li je sve ok?
    To bi bio prvi korak.
    Papa test, uzv, dobro bi bilo i hormoni za tebe.
    Praćenje ovulacije lh trakicama ako nisi sigurna u ciklus.
    Spermiogram za njega, za svaki slučaj aki se dugo trudite.

Nema univerzalnog rješenja, pogotovo nema rješenja ako ne znaš u čemu je problem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Auh, s 41 godinom i čajevima i preparatima... Mislim da ćeš najveće ubrzanje dobiti ako se javiš odmah nekoj klinici za potpomognutu oplodnju da vidite na čemu ste. Praćenje ovulacija u 41. godini uz čajeve i preparate, misim da je ono... skretanje pažnje i čisti gubitak vremena. Vodi računa o tome da država, mislim, financira samo do ženine 42. godine jer računa da je poslije žena prestara i da su šanse za uspjeh minimalne. Država to ispravno misli, ne diskriminira, to su nažalost biološke datosti i "razvoj medicine" nije baš uspio djelovati na te stvari koje su se oblikovale ljudskom evolucijom. Nemojte se predugo vrtiti po doktorima, što uradite u tvojo 41-42 maks maks maks, uradili ste, da ne bacate pare i živce i vrijeme. Nadam se da ti ovaj moj reality check nije previše nego da pomaže. Sretno!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.08.2024. at 17:18

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim, čuda su uvijek moguća. Ali, za "ubrzanje" - javit se nekome za MPO.

Bubica55555 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Hvala ti na odgovoru. Ma da, i mislili smo se javiti u neku kliniku. Svjesni smo godina i svega , ali ne gubimo nadu. Možda i kod nas nešto "upali"..znam dosta parova koji rade na bebi , a 40ima su. Ta se granica sve više oomiče.. evo od ginekologa smo zasad dobili catafertyl da pijemo pa ćemo vidjeti hoće li to išta pomoći. Škoditi, mislim, ne može.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubica55555 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na odgovoru. Ma da, i mislili smo se javiti u neku kliniku. Svjesni smo godina i svega , ali ne gubimo nadu. Možda i kod nas nešto "upali"..znam dosta parova koji rade na bebi , a 40ima su. Ta se granica sve više oomiče.. evo od ginekologa smo zasad dobili catafertyl da pijemo pa ćemo vidjeti hoće li to išta pomoći. Škoditi, mislim, ne može.
    Nikakva granica bioloski spontane trudnoće se ne pomice.
    Jajna stanica ne zna za politicku korektnost zbog koje se ne smije na glas reci da je sansa za prvu spontanu trudnocu nako 40 godina kod partnera koji nemaju djecu tako minimalna da je svaki ciklus ogroman gubitak vremena.

Datum pristupanja
    Nov 2024

Početno

Pozdrav,
    evo ja sam nova ovdje i ubacila bi se u ovu temu. Naime, MM i ja pokušavamo već godinu i pol dobiti bebicu. U 6.mjesecu ove godine mislili smo da smo uspjeli, ali nakon samo 6TT prokrvarila sam i završilo je spontanim. Od nalaza smo radili samo osnovne (ja) i bili su uredni. Ja imam 29 godina i on isto. Imate li neki savjet što bi nam moglo još pomoći? Za sada mjerim ovulaciju svaki mjesec i to je to.
    Hvala svima na odgovoru.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj inica0605 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,
    evo ja sam nova ovdje i ubacila bi se u ovu temu. Naime, MM i ja pokušavamo već godinu i pol dobiti bebicu. U 6.mjesecu ove godine mislili smo da smo uspjeli, ali nakon samo 6TT prokrvarila sam i završilo je spontanim. Od nalaza smo radili samo osnovne (ja) i bili su uredni. Ja imam 29 godina i on isto. Imate li neki savjet što bi nam moglo još pomoći? Za sada mjerim ovulaciju svaki mjesec i to je to.
    Hvala svima na odgovoru.
    Pomoglo bi da muz napravi nalaz uzorka sperme. Za trudnocu je potrebno dvoje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •