Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Vježbanje djeteta i roditelja (Zagreb)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tamina prvotno napisa Vidi poruku
    Ma sve ok. Nama je problem sto u samom kvartu bas nemamo nesto, i muz i ja nismo bas od solo treninga, tako da jos koju godinu moramo ovako. A i Panos nam je dosta daleko, ali cini se zbilja fora.
    U međuvremenu sam saznala za ovo. Ako je kome od koristi https://akademijatrcanja.hr/obiteljski-paket/
    Super fora tko tako voli.

Mozda nisam bila jasna, ja treniram u klubu, u grupi, u klupskom terminu, al kad nisam stizala zbog djece i obaveza, odradjivala sam solo jer nije bilo druge opcije.

Drzim fige da nesto nadjete!!
    Mozda bi vam mogli vise pomoc kad bi definirali kakva vrsta sporta vas zanima i otprilike koja strana grada Zg.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Super fora tko tako voli.

Mozda nisam bila jasna, ja treniram u klubu, u grupi, u klupskom terminu, al kad nisam stizala zbog djece i obaveza, odradjivala sam solo jer nije bilo druge opcije.

Drzim fige da nesto nadjete!!
    Mozda bi vam mogli vise pomoc kad bi definirali kakva vrsta sporta vas zanima i otprilike koja strana grada Zg.
    Namjerno nisam pisala previše detalja baš iz razloga što sam razgovarajući sa prijateljima /poznanicima vidjela da ih puno ima potrebu za nečim sličnim, a moje internet potrage za time nisu rezultirale gotovo ničim (čak i ovo mjesto gdje smo išli prošle godine smo našli potpuno slučajno). Pa neka se skupe preporuke iz svih dijelova grada, možda nekome ubuduće bude od koristi. Ja mislim da ću na kraju iskombinirati njegov judo i svoj grupni funkcionalni trening na 50 m udaljenosti u istom terminu, valjda će biti ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •