Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Odreci se karijere?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, imamo kompletno drugačije vidjenje njihove privatne obit.situacije, ja kad pročitam sve ovo boldano vidim itekako sebičnost s muževe strane. On nije podrška, on je forsao DE, ona mu udovoljavala, jasno rekao da se on ne vraća (znači nisu mu bitna ni djeca, a još manje njen akademski status), ne može se računat na njegovu pomoć ni emocionalnu, ni fizičku (jer djeca traže svoje) ni psihičku, samo nažalost na financijsku, njemu kao da je novac najbitniji u ovoj priči, svađaju se stalno, žena je samo u kući. Meni ne zvuči situacija nimalo optimistično.

Meni se čak čini da suprug nije visokobrazovan i da mu čak malo "smeta" njena akademska karijera i ovime je namjerno još više potkopava. Moguće i da potpuno griješim, ali ako je istina, onda je time cijela situacija još gora.
    Naravno samo njih dvoje znaju pravu situaciju.

Želim im svu sreću i da iznađu rješenje koje će ih oboje zadovoljiti.
    Uopce ne vidim njihivu obiteljsku situaciju jer nema podataka. Vidim samo cinjenicu da je zena planirala raditi radove na porodiljnom , ali nije imala vremena jer je muz radio nirmalno radno vrijeme. Radio pretpostavljam za egzistenciju . Jer da je njezino primanje bilo dovoljno na Balkanu mogli su ostati na Balkanu pa da otac brine o djetetu dok majka napreduje u karijeri? Mislim,to je njihova stvar. Valjda su o tome pricali prije braka i djece? Ali mozda je ideja u glavi izgledala prilicno drugacije od stvarnosti.
    Posljednje uređivanje od sirius : 30.08.2024. at 12:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •