Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Odreci se karijere?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    littlemom avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2024

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nema to veze s Balkanom. Nego logikom . Jednostavno se ne mozes kolonirati. Niti tijelo niti mozak.
    Najgore od Balkana je cinjenica da od vecina karijera ne mozes ni platiti da te netko zamjeni kod djece i kucanstvu . Niti mozes s karijerom na Balkanu imati jedan prihod u kuci da partner brine o djeci dok drugi partner ima znanstvenu karijeru.

Zato spominjem Balkan , ne zato sto mislim da zena tteba biti zatvorena u kucu.
    Sto se tice tih bala bla bla pricica "sretna i zadovoljna majka-sretno i zadovoljno dijete" postoji vrijeme u zivotu kad moramo malo svoje zadovoljstvo i ispunjavanje svoljih zelja na pauzu ili malo usporiti. Te price da uvijek moramo biti sretni, ispunjeni i okrenuti sebi ...e, pa,ne moramo. I pazi sad, nismo. S Balkanom ili bez njega. Doci ce dani kad ce opet biti vremena, energije i mozga za projekte. Ali tesko da su ti dani odmah nakon porodiljnog,s ocem djeteta na radu tisucu kilometara dalje i pri tome ponovo trudna u starijim godinama. Sad je vrijeme za pritajiti se, skupljati energiju i raditi plan kako prezivjeti dane koji dolaze.
    Nema ti veze ni s logikom nego prioritetima. O tome smo pisale...
    Ne slažem se ni s ovim oko karijera s Balkana, oko sebe vidim sasvim kontra.

Ovo ostalo što si sročila je dosta poopćeno, a ne da jeste moguće nego je NUŽNO da je žena sa svakim dijelom sebe uvijek na 1. mjestu. Kakav će tempo biti s tim, to je različito i naravno da nekada tempo će biti slabiji i jači, ali poanta onoga što sam ja htjela naglasiti, a ti zasjeniti jeste samo u tome, da i kad tempo oslabi žena ne treba i ne mora SEBE zasjeniti. Ti tvrdiš upravo suprotno. Danas, u doba interneta i tehnologije, u 21. stoljeću, to se juhu više nee mora!

Kada nemaš potvrde toga normalno da pripišeš idealu. Razumljivo.
    Posljednje uređivanje od littlemom : 31.08.2024. at 13:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •