Pa zato mora inzistirati da muž preuzme potpunu brigu o djeci kad dodje s posla. On je vec dulje gore i ne trosi toliko energije na sam početak. Nek se vec sad raspita za pedijatre, zubare, ginekologe, dr obiteljske medicine, to je jako bitno da odaberes kako treba. Ja sam jako lutala sa zubarima npr. Ginekologicu sam odabrala jer je znala engleski i netko mi ju je preporucio, ali je žena totalni nečovjek bila i skoro me ubila na kraju s krivom dijagnozom i terapijom, a kad se otkrilo zbilja u klinici sto mi je, jos se ljutila na mene i bila bezobrazna. Obiteljsku sam super potrefila. Bitno je dobro se raspitati na vise strana. Sa zubarima sam isto imala zabavu - svi te poslikaju na rtg odmah i krenu s popravljanjem zubi. Tako je meni prva, onda me naljutila zbog neceg, popravila sam 14! karijesa sto je ona "otkrila", ali sam onda promijenila i otisla kod drugog jer su me ovi nervirali. Cim sam dosla kod drugog taj me poslikao i ustanovio 11! karijesa, niti 2 mjeseca nakon ove prve. Promijenila sam odmah i toga jer sam oduvijek isla zubaru dvaput godisnje i uopce nemam zapustene zube, 100% ni ona prva nije imala 14 za popravljati. Dosla kod treceg, taj je bio pred mirovinom, vec je spavao. I onda sam konacno dobila preporuku kod pravog i to je bio fenomenalan zubar. Umisljen i antipatican, al odlican. Uglavnom, zabava.