-
Druzenje s drugim mamama ne bih ful izbjegavala, mogu se dobiti savjeti, al to je ulaznica u "krivo" drustvo. U Njemackoj postoji izraz Rabenmutter, malo je žena koje guraju karijeru, to su Rabenmütter za njih. Mislim da pažljivo treba birati društvo i potruditi se ući u njega, ali to ne ide bez jezika. S go with the flow ce se tesko realizirati u sljedecih 5 godina. Bez turbo podrske supruga, ne moze, tu se slažem, ali s obzirom na njezine ustupke, bio bi stvarno drzak da to odbije.
Po meni je ok krenuti sporo do trenutka kad djeca budu u stanju prespavati cijelu noc. Po meni je za prezivljavanje ekstremno bitno naviknut bebe na ritam, a ne na zahtjev, sto je naravno suprotno main streamu. Ja sam se prilicno cvrsto drzala ove knjige:
https://miss7mama.24sata.hr/beba/raz...jekom-dana-964
Da nisam, tesko bih izdrzala majcinstvo u kasnoj dobi, plus odradjivala kasno popodne stvari za posao. Kod mene testirano, sve je radilo upravo tako kako je opisano. Nisam imala privilegij setati s mamama i pijuckati kave, vec sam gurala kolica i telefonirala za posao. Ako postoji ritam, lako preuzme netko drugi (tata, netko od šire obitelji) u slucaju potrebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma