Zanima me kaj je sa e dnevnikom...moj mali nemre uci u svoj sa starom lozinkom. A ne mogu ni ja ns njegov uci...
Zanima me kaj je sa e dnevnikom...moj mali nemre uci u svoj sa starom lozinkom. A ne mogu ni ja ns njegov uci...
Možda eventualno da nisu još nisu upisali ništ , pošto ti je u srednju prešal
Ja kod mojeg mogu ući ,ok on je u osnovnoj , vidim i ime nove raske , a i povijest prethodnih razreda, za malu koja je upisala faks sam do koji dan vidla povijest iz osnovne, danas ne vidim
Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.09.2024. at 20:22
Kaj se more gledat faks djetetu? Misla sam da to bude privatno, jel odrasli su čovjeci i to.
Evo ja sve vidim, pa čak i za ovog koji je na faxu. Mislim, ne ocjene na faxu nego ocjene u svim razredima od kad su dobili ednevnik.
Žuta htela sam samo videti jel dela to kad je Sony rekla da njoj ne dela, a pred neki vreme sam mogla i dići i zaslon njezin s faksa s povijesti iz srednje, mada je faks( ocjene ) na drugoj domeni ,koja se ne može vidjeti
Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.09.2024. at 22:23
Pa da mislim da sam tipa jucer gledala i mogoa sam uci i vidjela sam sve do 8 razreda. A danas nemrem. A nes je raska im govorila da ce im sve upisati u e dnevnik...pa mozda zato...
Ma u biti sam htjela mu napraviti onu karticu za besplatan hz a za to mi treba potvrda iz e dnevnika...a nikako da ga azuriraju da je srednjoskolac.
Kak se mijenjaju podaci meni sve staro ostalo i adresa i tel br
Moj brucoš isto ne može pristupiti e dnevniku, studentskom servisu i stranici postani student, piše da je lozinka nevažeća.
Treba nazvati školu i tražiti koordinatora za imenik da produži trajanje lozinke koja je istekla 31.8.
To se nije dogodilo svim bivšim srednjoškolcima i budućim studentima nego samo nekima.
https://www.srednja.hr/matura/jos-pr...vam-je-ciniti/
A joj, sad vidim da je pitanje bilo za srednjoškolca, ne čitam pažljivo .
Ali evo, ako neki brucoš ima problema s lozinkama, neka zna što mu je činiti.
Ma brine me da ne stigne nekaj od pošte na staru adresu jer ne želim sa stanodavkom imat ikakvog posla...
a ne možeš te neke kontaktirati da ti pošalji na novu adresu? znam da to prebacivanje adresa nije jednostavno, imali smo mi gro problema aadresama
Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.09.2024. at 14:56
a vezano za ednevnik na prvom sastavku u školi znaju poslati papir, da se upišu sadašnji podaci, to ide u ednevnik
Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.09.2024. at 15:04
Evo danas mogu uci sa starom lozinkom i kao sad je upisano da ide srednju...e ali nemogu generirati potvrdu. Kaze da odaberem razred akad udem u tu opciju ne da mjenjati.
Ma treba mu da si napravi iskaznicu za besplatno putovanje vlakom.
Ja ulazim preko roditeljske šifre, nikad nisam ulazila preko dječje šifre.
ja sam onaj grozni roditelj što ne samo da ulazi preko dječje šifre, nego neke ocjene saznam i prije njih
al ih ne gnjavim, gledam samo iz čiste znatiželje, nije da ih doma dočekujem s prigovorima. Često se pravim da ne znam za njih
E pa da, ja im dajem pedagoški odmak od 24 (48?) sata .
A i ne moram sve znati baš iste sekunde. Kad malo bolje razmislim, prije sam ih više gnjavila, saznavala ocjene prije njih samih. Nedavno je kći komentirala da joj to stvara veliki stres, pa sam popustila uzde.
Gledam, ali vrlo rijetko komentiram .
Zapravo, krivi su ovi što su nam dali tu mogućnost
nekad mi baš dođe žao djece, ništa ne mogu skriti, nema više tajni, ne samo oko škole, nego sve je javno. Ako se bilo s čim osramote, odmah cijeli svijet za to zna, odmah je viralno.
Mi nismo htjeli u osnovnoj dat privolu ednevniku da nam šalje izostanke
U srednjoj to automatski šalje ( jedino kod velikog se moglo izvući iz tog , ali to je bilo poodavno) i to obadvoje dobio, pa muž masira zakaj ovo ono a ne sjeti se prethodnih priča
Nadam se da će bar ovu godinu biti mir od toga, i da nam neće nova raska to sama uključiti za pučkoškolca
A ne može u školi dići potvrdu?
Suvišno pitam onda u osnovnoj školi nije imao profil?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.09.2024. at 05:44
Ako ti treba potvrda za Hž, učenici imaju prvo na besplatan prijevoz uz osobnu iskazanicu do kraja mjeseca.
Tako da stigneš.
Je ali deca do 18 nisu obavezna imati osobnu
Mogu i sa zdravstvenom iskaznicom, bitno je da se vidi datum rođenja.
Da od 18, moraju imati i kod sebe , prije te godine samo je izbor , to je mijenjalo pred više od 5 godina
Normalno ulazim u e-dnevnik, iako do prije par dana moje novopečene gimnazijalke još nisu bile upisane tj. vidjela se samo osnovna i glazbena škola. Sad se sve vidi, jedna već ima i najavljen prvi ispit (pravi, ne inicijalni). Potvrde u elektroničkom obliku ne mogu izvaditi, padajući izbornik ne radi, ne mogu izabrati školu i razred pa su ishodile u papirnatom obliku.
Odradili roditeljske u obje gimnazije. Nitko nije tražio nikakve podatke.