Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Rodna disforija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jelena,

Pa procitaj sto biblios pise koliko brzo su dobili termin i kako se sve prebrzo odvija. Zena pise iz prve ruke.
    Ej termin za tjedan dana,a ti pises o visemjesecnim cekanjima na pregled po hitnom postupku. Mislim svjesna sam ja koliko se sve ceka u nasem sustavu jer imam privatnu obit. situaciju zadnja 3 mj koju nikome ne bih pozelila. No ovo o cemu pisemo nije taj slucaj. Zena se cak boji da ce dobit terapiju i prije godine dana, koliko se sve brzo odvija.

Eurosong i olimpijske igre su bile samo primjer kako je tema itekako zastupljena u javnosti i medijima, sto su neki tvrdili da nije.
    Ne bih temu svodila na svjetonazorsku razinu (ne zanima me neciji svjetonazor) nego gledano sa zdravstvene strane necijeg djeteta i opcenito vjerojatnosti jel dijete "pogodilo" pravi identite ako,je u postupku trazenja sebe,a pritom dozivljava grozote, izivljavanja, muci se s puno stvari vec godinama.

Mislim da nema roditelja koji ne bi htio da mu je dijete posve sigurno da ide pravim putem koji mu definira buducnost. Da se taj put ne preleti i da ne bude u tih 30% ili koliko već, nije to mala brojka,al skoro 1 trećina.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.09.2024. at 08:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •