Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Reumatolog imunolog privatno

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Reumatolog imunolog privatno

Molim preporuku za privatnog reumatologa imunologa u Zagrebu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Za djecu ili za odrasle?

Za odrasle - mislim da je dr. Porin Perić privatno dostupan ovdje https://www.mckunaperic.hr/index.php#aboutus
    Nisam bila privatno, pa ne znam, jer idemo na Rebro. Moja mama je njegova pacijentica (reumatoidni artritis) i zadovoljna je, iako sad već dugo nije bila baš kod njega jer ne živi u Zg, pa ide na kontrole u svom gradu.

Ako je za dijete, ne znam nikoga da je dostupan privatno, ali preporučujem DB Srebrnjak https://bolnica-srebrnjak.hr/index.p...giju-s-dnevnom
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.09.2024. at 08:06

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Porin je odlican lijecnik, učenik moga tate

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    Molim preporuku za privatnog reumatologa imunologa u Zagrebu.
    Obicno svi obozavaju dr.Bosnić koja sad radi privatno u penziji.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Čak i nisu svi fanovi dr. Bosnić. Znam jedno 3 ljudi kojima se nije svidjela jer da je, po njima (svi laici) prebrzo "zalijepila" neku tešku dg. pa se više nisu javljali.

Na Rebru se izmijenio cijeli set ljudi, "stara garda" imunologa je otišla u penziju (dr. Bosnić, dr. Sentić) i mislim da svi rade negdje privatno - mislim da je dr. Bosnić u Agramu, ali treba ponazivati jer je to "tržište" vjerojatno živo.

Iako, postavljačici teme upozorenje - bilo što imunološko-reumatološki što nije tipa "samo da se isključi" neka dg", zahtijeva žestoku obradu, a bojim se da je to privatno skupo, a možda se i ne radi privatno (vađenja krvi, snimanja, lijekovi). Znači, ako ideš privatno ovisiš o vezama koji je taj imunolog-reumatolog zadržao sa sustavom - jel u dobre ili nije.

U pravilu, imunološka obrada je vezana za bolnice (osim ako nisam propustila novosti na tržištu privatnika) i tamo se uistinu čeka.

Znači, kad-tad (zapravo, vrlo brzo), treba ti spoj na neku konkretnu bolnicu, osim ako iz privatnog reumatologa ne izađeš s best-case scenarij nalazom "mislim da nije ništa, zasad ne bih širio obradu", što ti od srca želim.

Sretno!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.09.2024. at 18:23

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Čak i nisu svi fanovi dr. Bosnić. Znam jedno 3 ljudi kojima se nije svidjela jer da je, po njima (svi laici) prebrzo "zalijepila" neku tešku dg. pa se više nisu javljali.

Na Rebru se izmijenio cijeli set ljudi, "stara garda" imunologa je otišla u penziju (dr. Bosnić, dr. Sentić) i mislim da svi rade negdje privatno - mislim da je dr. Bosnić u Agramu, ali treba ponazivati jer je to "tržište" vjerojatno živo.

Iako, postavljačici teme upozorenje - bilo što imunološko-reumatološki što nije tipa "samo da se isključi" neka dg", zahtijeva žestoku obradu, a bojim se da je to privatno skupo, a možda se i ne radi privatno (vađenja krvi, snimanja, lijekovi). Znači, ako ideš privatno ovisiš o vezama koji je taj imunolog-reumatolog zadržao sa sustavom - jel u dobre ili nije.

U pravilu, imunološka obrada je vezana za bolnice (osim ako nisam propustila novosti na tržištu privatnika) i tamo se uistinu čeka.

Znači, kad-tad (zapravo, vrlo brzo), treba ti spoj na neku konkretnu bolnicu, osim ako iz privatnog reumatologa ne izađeš s best-case scenarij nalazom "mislim da nije ništa, zasad ne bih širio obradu", što ti od srca želim.

Sretno!!!
    Ako ce joj dr.pisati uputnuce za vadenje krvi po povijesti bolesti privatnog specijaliste sve bude ok. Samo upozorenje, uzeti dopunsko i paziti na narucivanje. Na Rebru se narucuje za svu imunologiju i nalaz se dugo ceka. 2 mj termin za vadenje, 2 mjeseca nalazi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako ce joj dr.pisati uputnuce za vadenje krvi po povijesti bolesti privatnog specijaliste sve bude ok. Samo upozorenje, uzeti dopunsko i paziti na narucivanje. Na Rebru se narucuje za svu imunologiju i nalaz se dugo ceka. 2 mj termin za vadenje, 2 mjeseca nalazi.
    Da, sve ovisi.

Također, pregled reumatologa-imunologa na Rebru se čeka vjv godina dana plus ako "nije hitno". Ne znam što bi hitno bilo.... ono, da osoba ne može hodati uopće, valjda. Tako da treba sve izvagati. Mislim da dio pacijenata ide i u KBD i da je tamo zadovoljan (kad sam pratila tamo su bila manja čekanja, ali tko zna kako je sad).

Sretno!!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.09.2024. at 19:40

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Istina. Pa i prvo pitanje je po svoj prilici bilo postavljeno upravo zbog toga da se čim prije pokrene dijagnostika.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.09.2024. at 21:45

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dr. Bosnić je sada u Nemetovoj, tamo se preselila Rockfellerova do obnove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •