Molim preporuku za privatnog reumatologa imunologa u Zagrebu.
Molim preporuku za privatnog reumatologa imunologa u Zagrebu.
Za djecu ili za odrasle?
Za odrasle - mislim da je dr. Porin Perić privatno dostupan ovdje https://www.mckunaperic.hr/index.php#aboutus
Nisam bila privatno, pa ne znam, jer idemo na Rebro. Moja mama je njegova pacijentica (reumatoidni artritis) i zadovoljna je, iako sad već dugo nije bila baš kod njega jer ne živi u Zg, pa ide na kontrole u svom gradu.
Ako je za dijete, ne znam nikoga da je dostupan privatno, ali preporučujem DB Srebrnjak https://bolnica-srebrnjak.hr/index.p...giju-s-dnevnom
Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.09.2024. at 08:06
Porin je odlican lijecnik, učenik moga tate![]()
Čak i nisu svi fanovi dr. Bosnić. Znam jedno 3 ljudi kojima se nije svidjela jer da je, po njima (svi laici) prebrzo "zalijepila" neku tešku dg. pa se više nisu javljali.
Na Rebru se izmijenio cijeli set ljudi, "stara garda" imunologa je otišla u penziju (dr. Bosnić, dr. Sentić) i mislim da svi rade negdje privatno - mislim da je dr. Bosnić u Agramu, ali treba ponazivati jer je to "tržište" vjerojatno živo.
Iako, postavljačici teme upozorenje - bilo što imunološko-reumatološki što nije tipa "samo da se isključi" neka dg", zahtijeva žestoku obradu, a bojim se da je to privatno skupo, a možda se i ne radi privatno (vađenja krvi, snimanja, lijekovi). Znači, ako ideš privatno ovisiš o vezama koji je taj imunolog-reumatolog zadržao sa sustavom - jel u dobre ili nije.
U pravilu, imunološka obrada je vezana za bolnice (osim ako nisam propustila novosti na tržištu privatnika) i tamo se uistinu čeka.
Znači, kad-tad (zapravo, vrlo brzo), treba ti spoj na neku konkretnu bolnicu, osim ako iz privatnog reumatologa ne izađeš s best-case scenarij nalazom "mislim da nije ništa, zasad ne bih širio obradu", što ti od srca želim.
Sretno!!!
Posljednje uređivanje od ina33 : 25.09.2024. at 18:23
Da, sve ovisi.
Također, pregled reumatologa-imunologa na Rebru se čeka vjv godina dana plus ako "nije hitno". Ne znam što bi hitno bilo.... ono, da osoba ne može hodati uopće, valjda. Tako da treba sve izvagati. Mislim da dio pacijenata ide i u KBD i da je tamo zadovoljan (kad sam pratila tamo su bila manja čekanja, ali tko zna kako je sad).
Sretno!!!!
Posljednje uređivanje od ina33 : 25.09.2024. at 19:40