-
Promijenilo se u svibnju, a na intimu ima histeriju? Meni to zvuči kao klasični primjer nečeg posrijedi u vidu nove osobe, ali možda je meni svaki problem isti zbog mog iskustva, ali ovdje ne treba previše čačkati po razlozima već prihvatiti novonastalu situaciju. Kako bi djeca prihvatila razlaz, a kako ostanak u okružju gdje su roditelji kao pas i mačka možda najbolje da si zamisliš paralelne situacije kako bi se ti osjećala da su se tvoji roditelji razišli vs ostali u napetim odnosima, ili jednog dana tvoja djeca, ili recimo da imaš prijateljicu koja ti isto povjeri. Iz mog iskustva to nije neka drama i kraj svijeta, možda jer sam gledala iz primjera moje mame koja je ostala sama nakon prvo razlaza, a onda smrti mog oca, dok opet ima žena i muškaraca koji nikada ne prihvate da su sami, pa ili ruminiraju godinama ili brzo ulete u nove odnose. Sada je lako pogađati što bi moglo biti, a drugo je kako će doista biti, ali fokusiraj se na pozitivne stvari, a to je da si neovisna, možeš riješiti stambeni prostor, a djeca nisu potpuno mala da ne mogu razumjeti ako im se objasni na dobar način, a i pokaže vlastitim primjerom kako se kroz životne brodolome nositi na zdrav način i procesirati buru emocija jer to će i njima doći u ovom ili onom obliku jer je to jednostavno život. Sretno.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 01.11.2024. at 21:41
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma